JUST NU – 20 % rabatt på produkter för mage & tarm

Behövs kosttillskott? Vad säger Dr. Mark Hyman?

Behövs kosttillskott? Vad säger Dr. Mark Hyman?

"Du behöver inte kosttillskott ENDAST om du äter vilda, färska, hela, ekologiska, icke-genetiskt modifierade livsmedel som odlas lokalt i fina mineral- och näringsrika jordar, och som inte transporteras över stora avstånd och lagras i flera månader innan de konsumeras… om du arbetar utomhus, bara andas frisk och inte förgiftad luft, endast dricker rent vatten, sover nio timmar per natt, rör på kroppen varje dag och är befriad från kronisk stress och inte exponeras för miljögifter."

Vem är Dr. Mark Hyman

Dr. Hyman är läkare och chef för Cleveland Clinic. Han har dessutom arbetat med president Clinton, i Clinton Foundations hälsofrågor samt med World Economic Forum i globala hälsofrågor. Han är vinnaren av Linus Pauling Award, Nantucket Project Award. Dr Hyman är medicinsk redaktör för The Huffington Post. 

Författare


Greatlife.se

Greatlife.se startades utifrån ett missnöje med de kosttillskott som fanns på marknaden. Vi saknade produkter som vi själva skulle kunna tänka oss att använda, ge till våra barn eller rekommendera till våra nära och kära.

 

Vetenskapliga referenser och källor

Visa referenser

http://www.foodmatters.com/article/are-multivitamins-a-waste-of-your-money