Magnesium & MSM mot seborré, låg energi & träningsvärk

Magnesium & MSM mot seborré, låg energi & träningsvärk

Hej alla ni på Greatlife!

Tack för alla goda råd jag och min familj har fått från er. Jag vill nu berätta min och min mans solskenshistorier.

Min man som har besvärats av seborré i många, många år är nu helt besvärsfri och har helt slutat med specialschampon från Apoteket. Magnesium var det som behövdes. Det lustiga är att han tog det för sina musklers skull och samtidigt blev han av med mjälleksemet. Han är så tacksam för detta, och det känns bra att slippa köpa schampon som påverkar vår miljö negativt. Vi har idag (innan jag påbörjade detta mail till er) googlat magnesium och seborré och läst att det kan hjälpa. 

Även jag har blivit hjälpt av magnesium. Jag har en reumatisk sjukdom (SLE) och har fått så mycket mer ork och kraft nu att jag har börjat jogga igen, om än väldigt försiktigt. (Har inte klarat av att göra det på 16 år. Har fått hålla mig till enbart yoga.) Träningsvärken nu är inte heller alls så påtaglig. När jag tidigare har beklagat mig för läkare om det, har jag bara fått svaret att vid SLE brukar man få mer träningsvärk än vid andra reumatiska sjukdomar. Kanske magnesium har en betydande roll vid behandling av SLE? Värt att ta upp med doktorn.

MSM är min nya favorit! Är så glad att jag vågade prova trots kritiska röster från vänner av att de mått hemskt pga fruktansvärda utrensningssymtom. Jag började lugnt precis som ni rådde mig till. Äter bara en kapsel om dagen och ändå är min björkpollenallergi i stort sett helt borta. Jag nyser någon enstaka gång, men annars är den obefintlig. Min hy som under de två senaste åren varit väldigt torr, och trots att jag bara använder naturliga hudvårdsmärken och bra oljor har inget hjälpt. 2 veckor med MSM i kroppen och huden känns precis som den gjorde innan - återfuktad och mjuk.

 Min man har också börjat med MSM. Han kan inte riktigt känna att något har förbättrats, men han vill gärna fortsätta äta det för han tror att det gör nytta för hans (numera tidigare) hudbesvär. 

Jag kommer att skriva om våra fantastiska erfarenheter om magnesium och MSM på er hemsida.

Jag vill också nämna att det är tack vare Karin Björkegren Jones som jag har kommit i kontakt med Greatlife och era fina produkter. Fint att ni har ett samarbete med henne.

Vänliga hälsningar

/Jenny