JUST NU – 20 % rabatt på produkter för mage & tarm

Näringsämnen stöttar kroppen efter allvarlig fallolycka

Näringsämnen stöttar kroppen efter allvarlig fallolycka

Kosttillskott från MegaFood och Innate Response för stabilt blodsocker och starkt skelett

Vi fick ett telefonsamtal från Britt i slutet på maj där hon ville dela med sig av hur hon hade fått mycket fina resultat av att äta kosttillskotten från MegaFood och Innate Response efter att hon råkat ut för en allvarlig fallolycka i hemmet.

Britt berättade för oss att fallet som skedde 18 dagar innan hon kontaktade oss hade orsakat en krossad halskota, tre ihoptryckta bröstkotor, en bruten tå, en sprucken knäskål, 36 stygn i pannan och en skadad nackkota. På grund av att hon har diabetes typ 1 och inte fick näringsriktig mat under en del av sjukhusvistelsen blev hennes blodsocker också extremt lågt och obalanserat.

Utöver att hon blivit omhändertagen och omplåstrad på sjukhuset fortsatte hon också att äta kosttillskotten från MegaFood och Innate Response under den tid som hon låg på sjukhuset.

När hon kontaktade oss för att berätta detta 18 dagar efter att olyckan hade inträffat kunde hon glatt meddela att blodsockret stabiliserat sig mycket bra kort efter att hon tagit kosttillskotten samt att hon nu inte behöver gå med kryckor alls och kan sitta på toaletten och resa sig utan problem!

Heja dig Britt och tusen tack för att vi fick tillåtelse att dela din berättelse!