JUST NU – 20 % rabatt på produkter för mage & tarm

Ätstörning, candida hjälp av GI Response, Flora, C-vitamin

Ätstörning, candida hjälp av GI Response, Flora, C-vitamin

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: 

Jag har de senaste 5 åren dragits med en ätstörning och omedvetet haft en dålig kost bara för att jag inte orkade eller ville äta ordentligt. Jag blev sakta bättre med maten men var ofta sjuk och orkade inte så mycket. Ändå tyckte jag såklart att jag mådde bättre än innan. Jag jobba deltid fram tills för ett år sen när jag började plugga. Att gå hela dagar i skolan orkade jag inte och att få upp tempot var inte att tänka på...Då fick jag besked om cellförändringar också. Jag fick höra om en holistisk terapeut så jag bokade en tid hos för att jobba med stresshantering. Cellförändringarna fick vanliga sjukvården åtgärda då det var brådskande enligt dom. Tack vare erfarenhet kunde den holistiska läkaren tyda mina symptom till långt mer än stressrelaterat.


Candida - hade jag aldrig hört talas om förut men när jag sedan läste på om det blev såå lättad över att äntligen förstå bakgrunden till att jag mått som jag gjort under och efter ätstörningen när jag liksom slagit ut hela min egna tarmkultur och jästsvamparna tagit överhand helt och hållet. Och vilken infektionssituation min kropp hade hamnat i och gynnat cellförändringarna. Detox blev det nu. Och här kommer Greatlife.se in i bilden. Min läkare rekommenderade ett paket av GI Response, Flora 20-14, Clear Response och C-vitamin. Den utrensade fasen var till en början inte så påtaglig men när det väl kom igång fick jag väldigt dålig hy som sen blev bra och andra typiska detoxsymptom som sen försvann. Jag höll på i ca 4 mån med GI Response och Clear response, sedan 2 mån med C-vitamin för att bygga upp immunförsvaret och sedan Flora 20-14 för att stärka tarmfloran igen.

Vilken skillnad! Rent mentalt och fysiskt piggare, klarare och starkare som jag liksom inte känt sen jag var tonåring (är 25 nu). Jag har alltid tränat men när jag började jogga i månad 4-5 på denna kur så var det som att jag kunde träna hur länge som helst och jag bara njöt hela tiden. Trodde toppen var nådd där men då beställde jag även Adrenal response inför att jag skulle börja jobba efter skolan. Var väldigt orolig över att jag skulle jobba heltid på fasta tider för första gången och behöva äta lunch på bestämd tid och inte unna småäta när jag behövde, men wow - Adrenal response är det finaste jag hittat i kosttillskottsväg! Har aldrig mått så bra som nu efter den här tiden. På riktigt. Tror aldrig den ordinära vården hade lokaliserat candidan och gett mig denna skonsamma behandling med Greatlife.se utbud av kosttillskott. Det roliga med att jag börjat med denna process är att det har blivit min hobby till slut, att läsa på mer och hitta ny info och därför uppskattar jag Greatlife.se och Perfekthalsa.se extra mycket. 
Så till slut, varmaste rekommendationerna kring dessa produkter och ett stort TACK till Greatlife.se som ser till att tillhandahålla dom :)

/Sandra