Dåligt immunförsvar, halsinfektioner, akne – kosttillskott

Dåligt immunförsvar, halsinfektioner, akne – kosttillskott

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av:

Hej!

Jag har sedan länge haft problem problem med försämrat immunförsvar där jag vanligtvis åkte på flera förkylningar och halsinfektioner. Detta kunde ske minst varannan månad. Med tiden kom även måttliga akne besvär kring tonåren som eskalerade kring 18-19 års ålder. Innan dess var det mycket lindrigare. Efter flertal besök hos vårdcentral där jag fick kemiska krämer som inte gav något vidare resultat började jag googla runt och läste flertal som blivit bättre genom en kostförändring där dem reducerat kraftigt på intag av socker, vetemjöl och mjölkprodukter. Körde på detta ett tag och märkte stor skillnad, men kände att det borde finnas något mer som kunde hjälpa mig på traven.

Hittade greatlife där jag själv läste en del historier om folk som blivit hjälpta. Beställde hem stora baspaketet för bättre sömn som innehöll D-vitamin, Flora 20-14, magnesium 300, one daily och eskimo omega 3. Blev helt häpen på de fantastiska resultaten för framförallt infektioner i kroppen, akne, sömn och välmående utan några som helst biverkningar, vilket inte är att tala om ifall man hellre vänder sig till läkemedel.

Numera kan jag mycket enklare kontrollera akne utblossningarna med förändrade kostvanor + diverse kosttillskott beroende på årstid vilket jag är mycket glad över :)

/Joel