Grav järnbristanemi – Iron Response, B Complex hjälpte

Grav järnbristanemi – Iron Response, B Complex hjälpte

I höstas (2017) fick jag reda på att jag har grav järnbrist anemi och läste på om bästa järnet och hittade ert iron response så köpte det och mår nu riktigt bra efter ha ätit de järntabletterna så är toppenbra. Jag valde bort de tabletter läkaren skrev ut för vill inte utsätta min kropp för massa biverkningar med mera. Är helnöjd med Innates iron response de har gett mig livet tillbaks, är inte trött och snurrig och får hjärtklappning längre plus öronsuset försvann också. Hade alla tecken på järnbristanemi och nu är jag hel igen ️

Även väldigt nöjd med ert b-komplex från innate. Mår toppen efter jag har börjat använda dem. Min träning har gett mkt bättre resultat nu. Saknade nästan alla b-vitaminer, hade stor brist där men nu är allt återställt igen så känns underbart o kroppen nu.

Köpte one daily nu senast så ser fram emot dessa. Tycker innates produkter är så grymma,bäven testat floran den på 1 veckas kur så känns riktigt bra nu i min kropp. Tack för era fina och väldigt bra produkter. Rekommenderar dem till alla jag känner. Vill även passa på att säga att ni har supersnabb leverans också och det är toppenbra!

Jenny G