Jag investerar i min hälsa - Greatlife håller hög kvalité

Jag investerar i min hälsa - Greatlife håller hög kvalité

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Lisa-Marie. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss.

Februari 2010 blev starten på flera års helvete med smärtor och symptom, som med facit i hand, sannolikt berodde på det svininfluensa vaccin jag, som så många andra, tog hösten 2009.  En vanlig söndag i Februari drabbades jag plötsligt av akut trötthet. En fatigue som gjorde att jag fysiskt inte kunde resa mig ur den fåtölj jag satt i. Jag fick blytunga ben och kropp,  kunde knappt hålla huvudet upprätt. Jag fick darrningar och hjärtklappning och där satt jag hela dagen som om någon slagit mig i huvudet med ett basebollträ. Efter en hel dag kunde jag till sist kravla mig ur fåtöljen till min säng. Under natten vaknade jag av en plötslig och massiv huvudvärk. Som om någon skjutit mig i huvudet. Denna huvudvärk kom sedan att vara i över 14 dagar, till och från i en period över tre år.  Det blev ambulans till akuten. Där det gjordes en massa tester och röntgen då jag uppvisade en mängd olika neurologiska symptom. Stickningar i nerver och längs ryggraden, nedsatt känsel, oförmåga att lyfta arm och ben och smärtor, oerhörda smärtor i huvudet, nacke, käkar osv. Det gjordes tester för hjärntumör och stroke i det akuta skedet. Men det visade inget. 

Senare under följande två, tre år åkte jag in och ut på sjukhusen. Jag låg inlagd pga av smärtor och olika symptom. Afasi, dysfagi, neurologiska symptom mm. Det gjordes mängder av tester för bla MS, SLE, Borrelia, Addisons mfl, tester för olika reumatiska sjukdomar pga att mina leder svullnade upp, mina endokrina körtlar löpte amok, min sköldkörtel slutade fungera och hela mag- och tarmsystemet slogs ut så plötsligt tålde jag väldigt lite livsmedel. Jag rasade i vikt, mitt hår trillade av, fick blåmärken över hela kroppen, jag hade grava sömnstörningar och svårigheter att reglera kroppstemperaturen, jag hade huvudvärksattacker som man till sist nog trodde kunde vara Hortons, men ingen läkare kunde säga säkert. Mängder av symptom, någon form av massiv inflammation i hjärnan och nervsystemet och kroppen som helhet. Men ingen läkare kunde ställa en säker diagnos på vad det var som drabbat mig. Orsaken. En neurolog ville tom lägga in mig på psykakuten för hon trodde att det nog var psykisk sjukdom då alla prover och tester inte kunde säga vad det var trots att de var avvikande, så då var jag säkert psykiskt sjuk. 

Idag med facit i hand, berodde det hela med största sannolikhet på svininfluensavaccinet. Många drabbades i efterhand av narkolepsi som följd. Säkerligen är det flera som drabbats och som fått symptom och problem, andra som tex jag som man inte hört och läst om. 

Med en järnvilja och stor envishet så beslutade jag mig iaf där och då, våren 2010, att jag skulle göra vad jag kunde för att försöka återfå min hälsa och mitt liv så gott det bara gick.  Jag började gå på akupunktur, jag testade mig fram ibland mat och diverse kosttillskott då efter att jag gjort en hårmineralanalys hos en näringsterapeut, uppvisade brist på en mängd viktiga vitaminer och mineraler. Jag visade bottenvärden på i princip allt: Magnesium, järn, selen osv. En kraftig obalans i hela systemet mao. Jag har testat en mängd olika kosttillskott av olika tillverkare och märken. I dagsläget tar jag 17 olika kosttillskott 3 ggr/ dag. Från Greatlife använder jag Adrenal response, Zink, Iron response, Food Multi, E och Selen och under vinterhalvåret D-vitamin. De är skonsamma och min kropp kan tillgodogöra sig dem, Får inte ont i njurar, leder eller mage som jag tidigare fick när jag testade andra järn och magnesiumpreparat. Tabletter som skrivs ut av läkare. Jag undviker gluten då jag reagerar på det om jag äter det. (Trots att inga standardtester inte visar på någon intolerans) Undviker mejeriprodukter för att kroppen bättre ska kunna tillgodogöra sig järn.

Idag är jag nästintill normalfungerande igen. Jag har inte haft Hortonsattacker på snart 4 år nu (Peppar peppar) mina blåmärken är borta, mitt hår har växt tillbaka nästan helt igen och min sömn och energi är så mycket bättre. Min Sköldkörtel är fortfarande inte fungerande så för det tar jag Levaxin och Liothyronin, men jag märker att tillskotten är nödvändiga för att jag överhuvudtaget ska kunna fungera. För att få ett bättre immunförsvar. Jag har försökt att trappa ner under åren och vissa har jag kunnat plocka bort helt, men vissa måste jag ha kvar och jag har förlikat mig med tanken att jag kanske måste ta dem livet ut för att kunna fungera så nära normalt som möjligt. Jag investerar i min hälsa och Greatlifes produkter håller hög kvalité och ger inga märkbara biverkningar däremot avsevärt goda effekter. Jag har som sagt under åren testat en uppsjö av vad som finns i kosttillskottväg!

Soliga hälsningar från Lisa-Marie