Solskenshistoria – Muskel- och ledvärk, Balanced Minerals

Solskenshistoria – Muskel- och ledvärk, Balanced Minerals

I somras fick jag feber, värk i muskler och leder, halsont, migrän, svag, yr, matt, inflammationer blossade upp i mage med grymma smärtor, svettades som sjutton och hela kroppen gick på sparlåga. Detta var gamla symtom som varit borta några år men som kom upp igen. Det var en kraftig förkylning som utlöste det hela.

Det här höll på i 8 veckor. Jag intog kosttillskott och jag blev sakta bättre men något saknades och de flesta symtomen (utom inflammationerna i magen som då var borta) höll i sig. Så började jag med Balanced Minerals och på 3 dagar så var alla symtom borta! Febern och svettningarna försvann först och så resten. Det här var den saknade pusselbiten som jag behövde. Så härligt att vara människa igen.

Jag gillar verkligen Balanced Minerals, det är så viktigt att det är rätt mineraler, rätt form och rätt mängd och framför allt bra kvalitet. Den innehåller precis de mineraler som behövdes. Jag är petig med vad jag stoppar i mig och jag gillar verkligen de här. Tycker att Balanced Minerals är toppen eftersom man kan kombinera den med de vitaminer man behöver istället för multivitamin om man vill.

Tack ska ni ha!

/Therese