Hypotyreos, underfunktion sköldkörteln – Adrenal Response

Lästid: 2-3 min
Hypotyreos, underfunktion sköldkörteln – Adrenal Response

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: 

Hej,

Har under alltför många år lidit av psykiska besvär, mest i form av ångest och oro. Lärt mig leva med detta men på sistone har jag fått en del fysiska symptom som påminner om de man kan få vid binjureutmattning och hypothyreos. Inte konstigt kanske när man gått med ett konstant stresspåslag under så många år. Några typiska symtom är en känsla av energilöshet/lågt blodsocker som infinner sig någon timme efter frukost och vid 15-tiden på eftermiddan, klumpkänsla i halsen som inte går att svälja bort, förlust av yttre tredjedelen av ögonbrynen.

Beslöt mig för att testa produkten “Adrenal Response” tillsammans med multivitamin-mineralpreparatet “Food Multi III Biomax”.  Märkte redan efter en veckas intag att energinivåerna stabiliserades, inga djupa dippar längre. Efter en månad noterade jag att ögonbrynen börjat växa ut igen och återta sin ursprungliga form. Klumpkänslan i halsen är fortfarande kvar men lite mildare än förut.

Jag har inte förändrat något övrigt i mitt leverne så förbättringen måste tillskrivas kosttillskotten. De kostar en slant men i mitt fall är det definitivt värt det!

/Peter