Ulcerös Kolit – bra med kosttillskott från Innate Response

Ulcerös Kolit – bra med kosttillskott från Innate Response

Hej!

Nu har jag använt era fantastiska produkter i över 5 veckors tid och jag har fått en bättre balans i min mage. Jag har ulcerös kolit sedan cirka 10 år tillbaka och när man är så dålig och ha en svår inflammation i tjocktarmen så tar det tid. Jag har testat så många produkter och dieter men detta har fungerat otroligt bra.

Men med era bästa tips och råd som jag har fått av er och av att läsa boken PXP - Ditt bästa jag har varit till så stor hjälp i denna vilsna värld. Så de produkter som jag har tagit nu är Flora 20-14 Ultra Strength Probiotika, One Daily, Coenzym Q10, Magnesium, D3-vitaminer, Formula SF722 mot candida, Clear Respons, Adrenal Response som har hjälpt mig i min stressiga och jobbiga vardag. Allt detta och lite till har verkligen fått min hälsa på en ny nivå. Och jag är mycket bättre än för några veckor sedan men eftersom detta inte är en Quick fix så tar det tid. Men allt handlar också mycket om hur man lever sin vardagoch all stress som bidrar till att jag har mått som jag har gjort. Då jag verkligen har fått ändra på allt.

Så kosten har en stor betydelse i detta, men också att komma till ro, att meditera och göra avslappningsövningar har även hjälpt mig. Min hälsa gå före allt annat och jag har mycket mer motivation nu till att hjälpa min mage och hela kroppen.

Kram Sarah