JUST NU – 20 % rabatt på produkter för mage & tarm

Solskenshistoria - Jag fick tillbaka mitt tjocka, starka och lockiga hår och min mage har successivt blivit mer stabil

Solskenshistoria - Jag fick tillbaka mitt tjocka, starka och lockiga hår och min mage har successivt blivit mer stabil

Hej Greatlife,

Jag vill gärna berätta min solskenshistoria som handlar om hur jag fick tillbaka mitt härliga hår tack vare Skin, Nails & Hair från Megafood och att min mage börjar bli sig själv igen tack vare Full Spectrum Enzymes från Dr. Mercola och Flora 20-14 från Innate Response. 

Det hela började med att jag i maj 2020 fick en svår Covid-19. Jag var inte intensivvårdsbehandlad men jag låg inlagd på sjukhuset i en vecka med den värsta hostan jag någonsin har upplevt, kraftigt illamående och en ganska hög inflammationsparameter. Magen kraschade totalt under tiden som jag låg på sjukhus eftersom att jag fick ett antal olika mediciner, både smärtstillande, blodförtunnande och stark hostmedicin. Att sjukhusmaten jag fick var i princip oätlig gjorde ju inte att magen blev gladare...

En tid efter att jag kommit hem från sjukhuset och sakta börjat återhämta mig från Covid-infektionen fick jag lunginflammation på vänster sida. Så stressen på kroppens system fortsatte. Jag har vid den här tidpunkten, ca 4 månader efter att jag hade Covid, börjat märka att mitt hår bara blir tunnare och tunnare! Jag har alltid haft tjockt, starkt, friskt och väldigt självlockigt hår. Men nu bara rasade det och jag fick med mig stora testar när jag drog handen igenom håret. Magen fortsatte också att krångla länge efter att jag kom hem från sjukhuset. Det pendlade mellan förstoppning och diarré, gjorde hela tiden ont i vänster sida i magen och det var jobbigt att gå på toa. Jag kunde inte äta normalt och visste aldrig om det jag ätit skulle göra att jag fick mer ont eller om det skulle gå bra...
Successivt märkte jag att magen stabiliserade sig något och det var mer som det brukar vara när jag går på toa. Jag märkte tydligt att matsmältningsenzymerna och probiotikan verkligen gjorde min mage lugnare och mer stabil! Vad jag också märkte var att efter ca 1 burk med Skin, Nails & Hair började mitt hår komma tillbaka igen!! Det känns så skönt att kunna dra handen igenom håret igen och inte vara rädd att tappa allt mitt hår!
Magen är fortfarande inte helt bra och jag får då och då ont på vänster sida men den är avsevärt mycket bättre än vad den var efter alla infektioner under förra året.
Stort tack till er på Greatlife för att ni erbjuder så fina produkter så att min kropp och jag kan bli stark igen!

Varmaste hälsningar,
Eva