JANUARIREA – 20% RABATT PÅ UTVALDA PRODUKTER MED KODEN JAN22

Hormoner & skillnad på kosttillskott & kosttillskott

Hormoner & skillnad på kosttillskott & kosttillskott

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Susanne. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss.

För ett år sedan gick jag in i väggen och sjukskrevs för utmattningssyndrom. Detta förde med sig en mängd symptom förutom just utmattning. Jag fick panikångest, social fobi, kände mig konstant stressad även hemma i soffan, mina hormoner var överallt där dem inte skulle vara och aldrig där dem skulle vara. En enorm hormonell obalans. Jag var verkligen i botten. Eftersom jag har läst mycket om vitaminer, mineraler och så vidare köpte jag hem en massa olika kosttillskott från kända märken. Efter ett halvår mådde jag lite bättre faktiskt och planerade att fortsätta med mina tillskott. En dag snubblade jag över Greatlife.se och blev sugen på att testa Innates produkter för jag blev intresserad av deras koncept med ekologiskt wholefood-tänk. Jag beställde Food Multi Biofood, Magnesium, B-komplex, D-vitamin, C-vitaminpulver, jod, selen och den sista tiden även Adrenal Response. Och vilket uppsving! Jag har provat olika märken (som inte varit wholefood) och när jag bytte till Innates produkter kände jag verkligen skillnad! Jag är piggare, gladare, mer motiverad och framförallt känner jag mig mycket mer som mig själv igen! Dessa kosttillskott (framförallt Food Multi, D-vitamin, Adrenal Response) har gjort det mycket enklare att nå fram till mig själv och arbeta vidare med mig själv på alla plan där jag upplevde obalans. Jag har hittat hem. Tack! Med varma hälsningar Susanne

Greatlife.se kommentar

Hur kan denna signifikanta skillnad upplevas när Susanne bytte från kända kosttillskottmärken till Innate Response och MegaFood whole food kosttillskott? Vi vågar påstå att det beror på att whole food till skillnad från kosttillskott som endast innehåller syntetiska isolerade vitaminer och mineraler (i stort sett allt du finner i fackhandeln) innehåller den myriad av kofaktorer och fytokemikalier som behövs för optimal användning av näringsämnet i fråga. Det räcker inte med att näringsämnet passerar epitelcellerna i tunntarmen och tas upp av blodet. Näringsämnet behöver även tas upp av cellen och utföra sin funktion där. Vi får många mail från personer där de byter till Innate Response och MegaFoods högkvalitativa kosttillskott från andra märken och märker stor skillnad. Vi fick följande från en känd svensk terapeut: "Jag vill satsa fullt ut på Innate, det är de bästa jag någonsin använt och får resultat direkt med dem. Så de håller jag hårt i:-)" och "Ville bara säga att jag får så bra resultat av dina preparat! Är så nöjd!"

Innate Response och MegaFood som är systerföretag har dessutom eget laboratorium så de kan testa varenda ingrediens som kommer innanför dörrarna. När det gäller kosttillskott handlar det tyvärr inte bara om vad som står på etiketten utan vad som finns i burken men som inte står på etiketten. Vissa delar av världen där kosttillskott tillverkas är kända för att inte vara nogräknade med vad som stoppas i burken. Det gäller inte Innate Response och MegaFood. Vi har dessutom varit och besökt dem i USA. Det besöket överträffade alla våra mycket högt ställda förväntningar. Det som gjorde skillnaden för Susanne, tror vi, är att hon började ta whole food med alla kofaktorer samt den otroliga kvalitet som Innate Response och MegaFood håller. Varenda ingrediens i produkten är utvald och noggrant kontrollerad.