Kampanj! 20% rabatt till Mors Dag. Använd kod: MAMMA20 i kassan. Läs mer.

Hund hjälpt av B Complex och mjölksyrabakterier

Hund hjälpt av B Complex och mjölksyrabakterier

Ibland är det inte bara människor som mår bättre av att äta produkter från Innate Response. Ta del av Karins solskenshistoria om hur hennes nioåriga flat coated retriever Desmond har fått ett normalt trombocytvärde efter att ha använt produkter från Innate Response.

Efter allvarlig sjukdom som eskalerade i vintras år då min hund Desmond, som är en nioårig Flat coated retriever, i januari låg inlagd på ett djursjukhus sedan i februari på ett specialistdjursjukhus, slutade han bilda Trombocyter. Trombocytvärdet var i maj månad NOLL och detta ansågs mycket märkligt då alla andra värden (de som veterinärer kollar) var bra. Jag listade alla mediciner Desmond fått under året och det blev 18 preparat! Troligtvis har dessa mediciner chockat hans kropp och slagit ut nödvändiga funktioner.

Veterinären, som för övrigt är fantastisk, stod undrande. Han hade aldrig varit med om detta och hade som enda ordination cortison. Jag våndades, men höll emot. Hade kontakt med alternativa terapeuter och blev ordinerad Innates B Complex. Jag fick veta att det var optimalt balanserat mellan B-vitaminerna. Dessutom, kan vid magproblem proteinet Intrinsic factor, essentiellt för blodbildning, upphöra att produceras och i det fallet skulle Innates B Complex kunna hjälpa.

Jag började ge Desmond B Complex och Flora Probiotika. Tre månader senare tog vi om Trombocytprovet och det var NORMALT. Får tårar i ögonen när jag tänker på ögonblicket veterinären kom in i rummet med provsvar och ett stort leende! Detta kanske kan hjälpa någon om de hamnar i samma läge, för Intrinsic factor fungerar likadant hos människor. Nu fortsätter vi med produkterna till Desmond och jag har fastnat för flera andra produkter hos er och snart är det väl bara katten som inte äter något från Great life!

/Karin