JUST NU – 20 % rabatt på produkter för mage & tarm

Tuff graviditet och sjunkande järndepåer - Iron Response

Tuff graviditet och sjunkande järndepåer - Iron Response

Hej!

Har just genomgått min andra graviditet, som visade sig bli lika tuff som den första.

Denna gång började även mina järndepåer svikta och till följd sjönk mitt hb. Eftersom jag skulle förlösas med planerat kejsarsnitt fick det heller inte sjunka för lågt. Vid starten av graviditeten låg mitt hb på 136. Alltefter veckorna gick sjönk det mer och mer och var slutligen nere på runt 100 i mitten av graviditeten. ”Du måste äta järn” löd domen. Eftersom jag mådde illa och magen redan var helt ur fas så funkade förstås inga traditionella järnpreparat alls. Provade säkert fem olika sorter, inklusive blutsaft, och samtliga gav mig ont i magen och ingen av dem hade nån effekt på mitt hb! Det låg kvar där och skvalpade.

Jag började googla efter preparat och kom då in på er sida och började läsa om innate iron response. Tänkte att det måste vara värt att prova och beställde en burk.

Magen jublade och efter två (!!) veckor med preparatet samt mer järn i kosten var hb uppe på närmare 130 igen! Kände mig dessutom piggare!

På förlossningsdagen var värdet 136 och 8 veckor efter förlossning (åt tabletterna ca 2 veckor postpartum också) var värdet 147!

Tummen upp också för en mycket professionell kundservice som kunde svara på mina frågor med en gedigen vetenskaplig grund och bra referenser.

Hurra för er! Har lämnat min tomma burk till min barnmorska att tipsa kommande gravida om detta fantastiska preparat.

Tack!

/Vänliga hälsningar

Linda