Artiklar & fakta

Solskenshistoria – Dålig andedräkt, Flora, probiotika, B-complex

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Hej! Jag har ätit b-vitaminer samt Flora probiotika från great life i några veckor nu. Och det jag märkte nästan genast är att jag aldrig får dålig andedräkt längre. Kunde förut besväras av det, särskilt om jag inte ätit på ett tag, men nu är det helt borta. Är övertygad om att det beror på kosttillskotten eftersom jag inte ändrat matvanor eller något annat. /Tuva"

Läs mer

Solskenshistoria – IBS, probiotika, flora

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av:  "Tack vare er probiotika så hålls min IBS i schack! Sjukvården har inte kunnat hjälpa mig med diarrérna men sen jag började ta två kapslar Flora 20-14 om dagen slipper jag få sådana anfall att jag behöver åka in på sjukhuset och få dropp. Jag kan äta igen!

/Ingrid K

Läs mer

Solskenshistoria – Ätstörningar, candida och cellförändringar, GI Response, Flora, Clear Response, C-vitamin

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: ""Jag har de senaste 5 åren dragits med en ätstörning och omedvetet haft en dålig kost bara för att jag inte orkade eller ville äta ordentligt. Jag blev sakta bättre med maten men var ofta sjuk och orkade inte så mycket. Ändå tyckte jag såklart att jag mådde bättre än innan. Jag jobba deltid fram tills för ett år sen när jag började plugga. Att gå hela dagar i skolan orkade jag inte och att få upp tempot var inte att tänka på...Då fick jag besked om cellförändringar också."

Läs mer

Solskenshistoria – Trött, håglös, D-vitamin, zink, selen, magnesium

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Hej Greatlife! På grund av mitt brinnande engagemang för miljöfrågor levde jag under ett antal år på en kost som baserades på endast svenska råvaror, framförallt sådant som jag själv odlat på min kolonilott. Andra livsmedel såsom kött, ägg, mjölk, rapsolja och spannmål köpte jag från bönder inom cirka tio mils omkrets från staden. Fisk åt jag sällan och ej heller några andra frukter än äpplen och ibland päron."

Läs mer

Solskenshistoria – Hypotyreos, underfunktion i sköldkörteln, Adrenal Response, Food Multi III Biomax

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Hej, Har under alltför många år lidit av psykiska besvär, mest i form av ångest och oro. Lärt mig leva med detta men på sistone har jag fått en del fysiska symptom som påminner om de man kan få vid binjureutmattning och hypothyreos. Inte konstigt kanske när man gått med ett konstant stresspåslag under så många år. Några typiska symtom är en känsla av energilöshet/lågt blodsocker som infinner sig någon timme efter frukost och vid 15-tiden på eftermiddan, klumpkänsla i halsen som inte går att svälja bort, förlust av yttre tredjedelen av ögonbrynen."

Läs mer

Solskenshistoria – PMS, humör, nedstämdhet, B-Complex, Adrenal Response

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Hej Greatlife! Tänkte återkoppla med hur allt har gått. :) Jag köpte Stora baspeketet för bättre sömn, B-komplex och Adrenal Response och har tagit det i ca 1 1/2 mån. Jag känner mig, rent mentalt, MYCKET bättre! Mina pms-besvär och humöret känns mycket mer balanserade och jag har inte tappat mitt humör eller känt mig nedstämt en enda gång."

Läs mer

Solskenshistoria – Järnvärden gravid, Baby & Me

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "

Hej,
Kan meddela att jag var hos barnmorskan igår och tog järnvärdena, fick tummen upp. Trots att jag bara äter 2 tabletter Baby & Me om dagen (rekommenderat intag 4 tabletter/dag, slarvar tyvärr på morgonen) har jag bättre järnvärden nu än på full dos med Niferex. Känns mycket bra =) Mår också mycket bra! 
MVH Christine E"

Läs mer

Solskenshistoria – Problem med urinvägar, D-Mannose

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Då jag äter antiöstrogener sedan ett par år, har jag som många andra i den situationen fått biverkningar i form av torra slemhinnor i underlivet, med sammanhängande problem urinvägarna, (vilket är vanligt då medicinen tunnar ut slemhinnor i både slida & urinvägar)."

Läs mer

Solskenshistoria – Magbesvär, akne, utbränd, Flora, Astaxanthin, B-complex

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "För ca 1 år sedan gick jag från en underbar mammaledighet med mina två flickor ut i arbetslivet igen, heltid! Min sambo bytte även jobb i samma veva, en tjänst som krävde väldigt mycket av honom, så det blev jobbigt rent mentalt för mig att hinna med allt och jag satte mig själv sist, vilket ledde till obehagliga magproblem och akne! Jag som alltid var glad blev så deppig och nere, såg ingen ljuspunkt i livet! Såg ingen mening! Jag var helt knäckt för att jag va helt slutkörd både fysiskt och mentalt!"

Läs mer

Solskenshistoria – Återställa bakteriefloran, L-salivarus, Flora

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Hej! Jag var för ett tag sedan på jakt efter en bra probiotika som kunde hjälpa mig att återställa balansen av bakteriafloran i min tarm. Jag sökte på Google och läste att många rekommenderade ett märke som hette Innate Response, så jag bestämde mig för att beställa denna produkt via Greatlife.se. Jag fick redan nästa dag hem min första burk Innate Response Flora 20-14 och märkte direkt en stor skillnad från annan probiotika jag tidigare testat.

Läs mer

Solskenshistoria – bipolär, depression, psykoser, PMS, kosttillskott och livsstil

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder : "2008 fick jag diagnosen bipolär och det var av värsta sort med avgrundsdjupa depressioner och psykoser. Jag fick veta att jag skulle få leva med det här resten av livet och förmodligen aldrig kunna jobba heltid. Efter ett intensivt sökande efter alternativ till de hemska mediciner jag åt så fann jag tillslut att rätt kost och kosttillskott var oerhört viktigt för mig för att må bra psykiskt. Idag har jag varit medicinfri i 4 år och jobbar heltid. Inga depressioner, inga psykoser och ingen svår PMS som jag lidit av hela mitt vuxna liv. Via bloggen Perfekthälsa.se kom jag i kontakt med Greatlife.se och jag är så tacksam för både bloggen och denna webbshop."

Läs mer

Solskenshistoria – Ulcerös Colit, Flora

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Jag har haft Ulcerös Colit i snart 15 år och ätit otaliga kortisonkurer. För ca ett år sedan fick jag ett skov som bara inte ville ge med sig hur mycket medicin jag än proppade i mig. Till slut blev jag desperat. Jag mindes att jag en gång, för rätt många år sedan, blivit rekommenderad en probiotika vid namn Innate Flora av en amerikan men att den då inte fanns att köpa i Sverige."

Läs mer

Solskenshistoria – Trött, hängig, dålig återhämtning, B Complex, Vitamin D3, Adrenal Response, Magnesium 300, Food Multi III BioMax Multivitaminmineral, Co Q10

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Antonios. Vi fick dela med oss av vad han skrivit till oss. "Hejsan, För ca 3-4 år sedan led jag av både vitamin & mineralbrist. Främst B-vitamin, D-vitamin och Magnesium. Jag var alltid trött och hängig. Då jag även tränar väldigt mycket så kände jag att jag dessutom fick en dålig återhämtning till nästa träningspass. Jag fick höra talas om Innate Response’s produkter och jag blev genast intresserad och nyfiken. Dels för att det är organiskt, men främst för att det är ett wholefood tillskott. Jag har tagit Innate Response’s produkter i 3 år nu och jag har aldrig mått bättre."

Läs mer

Solskenshistoria – Sendrag, Magnesium 300

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Ida. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss. "Jag har fått två snabba barn med 364 dagar emellan förlossningarna och under graviditeterna är ert magnesium det enda som hjälpt. Det har verkligen hjälpt mig oerhört mot mina sendrag som gravid. Utan dom har det varit ett rent hel…Det är det bästa jag provat och dessutom rekommenderat andra. Ida”


Läs mer

Solskenshistoria – Hormoner och skillnad på kosttillskott och kosttillskott

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Susanne. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss. "För ett år sedan gick jag in i väggen och sjukskrevs för utmattningssyndrom. Detta förde med sig en mängd symptom förutom just utmattning. Jag fick panikångest, social fobi, kände mig konstant stressad även hemma i soffan, mina hormoner var överallt där dem inte skulle vara och aldrig där dem skulle vara. En enorm hormonell obalans. Jag var verkligen i botten. Eftersom jag har läst mycket om vitaminer, mineraler och så vidare köpte jag hem en massa olika kosttillskott från kända märken."


Läs mer

Solskenshistoria – Järnvärden gravid, Iron Response

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder som vi fick dela med oss av: "Gillar era produkter. Hon som tog mina prover på MVC var så imponerad över mina testresultat och hade testat det mesta (bla låga järnvärden) att hon skulle gå in på er sida direkt." /Sofie N


Läs mer

Solskenshistoria – Nedstämdhet och brist på livsglädje, magnesium

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Vanja. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss. "Jag började med magnesium för drygt två månader sedan och redan efter två dagar så märkte jag av att min nedstämdhet och brist på livsglädje (dragits med det i mest hela mitt vuxna liv) började vända!"

Läs mer

Solskenshistoria – Vallningar och hormonbesvär, Adrenal Response

Vi fick en solskenshistoria från en av våra kunder, Anita. Vi fick dela med oss av vad hon skrivit till oss. "Jag hade stora besvär med vallningar i flera år. Sen skickade jag efter Hormonelles baspaket och senare Adrenal Respons. Har nu ätit i 1½ år och slipper stiga upp på natten, byta lakan och nattlinne, slipper stanna bilen mitt i vintern och slänga av mig jacka och tröja, slipper rusa ut i friska luften från en affär och lämna mina varor innan jag betalt, osv, osv. Nu mår jag bra och kan leva normalt igen."

Läs mer

Föregående 1 ... 5 6 7 8 9 ... 11 Nästa