Facebook Pixel

Cel – Olivbladste med citronmeliss och johannesört – EKO

Cel är ett ekologiskt olivbladste med citronmeliss, lavendel och johannesört. Det är ett rogivande och lugnande te med handplockade olivblad och örter av absolut högsta kvalitet från det lilla företaget 2A Dos Alquemistas.

 • Ekologiskt olivbladste 
 • Rogivande och lugnande örtte
 • Med handplockad citronmeliss och johannesört
 • Olivblad sägs vara effektivt mot skadliga bakterier, virus och svamp
 • Skonsamt odlad och skördad
Special Price 149 kr
Regular Price 199 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabba leveranser
  • Hemleverans
  • Finns i lager
  Storlek
  70 g
  Rek. pris
  199 kr
  Räcker i
  25 serveringar
  Art. nr
  2A101
  EAN
  842540251791

Cel – Olivbladste med citronmeliss och johannesört – EKO

Cel är ett ekologiskt olivbladste med citronmeliss, lavendel och johannesört av absolut högsta kvalitet. Det tillverkas för hand av det lilla företaget 2A Dos Alquemistas. Cel – ekologiskt olivbladste med citronmeliss och johannesört är ett rogivande och lugnande örtte med handskördade olivblad och örter. 2A Dos Alquemistas är ett litet företag som är baserat på Balearerna och deras örter kommer från de orörda Tramuntanabergen. De värnar om natur, miljö och ekologiska principer. 

Olivblad mot virus, bakterier och svamp

Olivblad har traditionellt använt för att motverka bakterier, virus och svamp. Olivblad innehåller bland annat bioaktiva ämnen som exempelvis hydroxytyrosol, tyrosol och oleuropein som anses motverka flera olika typer av mikroorganismer. 

Olivblad vid förkylning eller luftvägsbesvär

Vid förkylning, annan luftvägssjukdom eller besvär med virus rekommenderas 3–4 koppar olivbladste utspritt över dagen i kombination med rent olivbladsextrakt i kapselform för att få en mycket bakterie- och virusdödande effekt. Vi har ett kostnadsfritt hälsoprotokoll för långvariga kroniska förkylningar eller besvär med immunförsvaret. Maila oss på info@greatlife.se för att få det.  

Olivblad vid candida eller annan svamp

Vid besvär med candida eller annan svamp rekommenderas 3–4 koppar olivbladste utspritt över dagen i kombination med SF722 i kapselform för att få en mycket svampdödande effekt. Vi har kostnadsfria hälsoprotokoll för candida och annan svamp. Maila oss på info@greatlife.se för att få det.  

Olivblad vid urinvägsinfektion

Vid besvär med urinvägsinfektion rekommenderas 3–4 koppar olivbladste utspritt över dagen i kombination med D-Mannose i kapselform för att snabbt bli av med infektionen. Vi har ett kostnadsfritt hälsoprotokoll för urinvägsinfektion. Maila oss på info@greatlife.se för att få det.  

Varmt olivbladste

Häll en liter varmt vatten över 10 gram av 2A-infusion. Låt det dra i 10–15 minuter.

Kallt olivbladste

Häll en liter varmt vatten över 15 gram av 2A-infusion. Låt det dra i 14 timmar i kylskåp. Tillsätt ekologisk honung

Ingredienser

80 % olivblad*, lavendel*, citronmeliss*, eterisk olja av balearisk johannesört.* 

*Ekologiskt certifierad ingrediens.

Write Your Own Review
Du recenserar:Cel – Olivbladste med citronmeliss och johannesört – EKO
Betyg