Facebook Pixel

Celtic havssalt - grovmalet

Celtic grovmalet havssalt är ett grovt havssalt från Selina Naturally. Det är helt oraffinerat och räknas som ett av de finaste salterna i världen. Det innehåller stora mängder mineraler och enbart 34 procent natrium.

 • Mindre natrium 
 • Mineralrikt
 • Skördas hållbart för hand
Special Price 99 kr
Regular Price 119 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Expressleverans: 1-2 dagar
  • Finns i lager
  Storlek
  Påse - 227 g
  Rek. pris.
  99 kr
  Räcker i
  -
  SKU
  S-GREY-HLF
  EAN
  728060104000

Celtic havssalt - grovmalet

Celtics oraffinerade havssalt – grovmalet är ett fint havssalt som passar utmärkt till matlagning, som bordssalt eller till bakning.

Celtics oraffinerade havssalt är ett mineralsalt som har tagit marknaden med storm. Det innehåller mer mineraler jämfört med med andra salter. Det skördas på ett hållbart sätt för att därefter sol- och vindtorkas naturligt. Saltet tas från naturligt oförstörda områden i Bretagne på Frankrikes atlantkust och allt salt kontrolleras för tungmetaller, skadliga kemikalier och testas för mineralinnehåll. Celtic Havssalt som tas från havet och har glädjande nog lägre natriumhalt men högre halt av de viktiga mineralerna magnesium och kalium än många andra salter, inte bara de vanliga blekta billiga salterna utan även i jämförelse med Himalayasalt som tas från Saltgruvor i Khewra i Pakistan. Vi vågar påstå att Celtics oraffinerade havssalt är världens mest naturligt mineralrika salt och att det anses som det finaste saltet i världen.

Celtics oraffinerade havssalt är ljusgrått eller grått tack vare dess mineralrika innehåll samt att det är helt och hållet oblekt. Celtics oraffinerade havssalt kallas 100 % naturligt eftersom det inte bleks och inga kemikalier eller klumpförebyggande ämnen används, vilket annars är vanligt i saltproduktion. Celtics oraffinerade havssalt har en naturlig fuktighet. Celtics oraffinerade havssalt som är finmalet torkas emellertid ytterligare och finmales för att få en något ljusare ton. 

Write Your Own Review
Du recenserar:Celtic havssalt - grovmalet
Betyg
Relaterade produkter
 1. Köp världens finaste havssalt - Celtic Makai djuphavssalt på Greatlife.se

  Djuphavssalt från djuphavsströmmar på drygt 600 meters djup och förmodli...

  Special Price 99 kr Regular Price 129 kr
 2. Makai Pure

  Djuphavssalt från djuphavsströmmar på drygt 600 meters djup och förmodli...

  Special Price 139 kr Regular Price 159 kr
 3. Pocketbok om att nå mål och förverkliga drömmar genom optimal fysisk och psykisk hälsa av författaren Patrick Wahlberg.

  Pocketbok om att nå mål och förverkliga drömmar genom optimal fysisk och...

  149 kr