Karin Björkegren Jones

Karin Björkegren Jones

Visst vore det fantastiskt om ”att bara äta bra” räckte för att få i sig tillräckligt med vitaminer och mineraler. Idag vet vi att det inte är så, även om många fortsätter att hävda det. 

Men med det sagt vill jag varna för att tro att alla vitaminer är bra vitaminer, att alla kosttillskott är bra, bara för att det står kosttillskott. För precis som det är skillnad på mat och mat, så är det också skillnad på bra och dåliga kosttillskott. Jag äter en hel del kosttillskott för att må så bra jag bara kan. För att hjälpa kroppen att må så bra den kan. Jag har valt att äta kosttillskott från Innate Response för att det är ledande inom whole-food. Det vill säga icke processad mat. Rena kosttillskott till 100%. Skulle inte nöja mig med mindre. De är RAW och funkar för min vegetariska livsstil. Skulle inte stoppa i mig några vitaminer som är syntetiska gjorda. Raw is da shit, helt enkelt. 

Tillsammans med Greatlife.se har jag satt ihop några riktigt härlig hudpaket. Vitaminer som är bra för huden, men så klart, eftersom allting hänger ihop bra för kroppen och alla inre organ. För du vet väl att skönheten kommer inifrån. 

Karin Björkegren Jones

Karin Björkegren Jones är en uppskattad hälsoinspiratör, författare, journalist och utbildad yogalärare. När hon inte yogar håller hon knipworkshops och retreats eller skriver på sin populära blogg Yoga, mat och meningen med livet. I januari 2014 tilldelades Karin hederspriset Guldäpplet i kategorin Hälsoinspiratören av tidningen Hälsa för sitt skrivande om den egna cancerdiagnosen, och hon har nått stora framgångar med sina böcker Yoga för livet, Yoga för kvinnor, Knip för bättre hälsa och Frisk och strålande hy på naturlig väg.

Mina utvalda hudpaket

 1. Lilla hudpaketet
  Lilla hudpaketet
  Greatlife.se
  , 1 st

  Noga utvalda produkter för hudvård.

  1 139 kr

  Du sparar 105 kr

 2. Stora hudpaketet
  Stora hudpaketet
  Greatlife.se
  , 1 st

  Speciellt utvalda produkter för hudvård.

  1 999 kr

  Du sparar 139 kr

 3. Ett stressfritt liv
  Ett stressfritt liv
  Greatlife.se
  , 1 st

  Den här boken handlar om hur viktigt det är att återhä...

  Special Price 129 kr Regular Price 199 kr
 4. Frisk och strålande hy : på naturlig väg

  Naturligt vackra kvinnor i alla åldrar delar med sig av sina bä...

  Special Price 89 kr Regular Price 129 kr
 5. Karins höstpaket
  Karins höstpaket
  Greatlife.se
  , 1 st

  Karin Björkegren Jones i samarbete med Greatlife.se erbjuder nu tv&ar...

  789 kr

  Du sparar 36 kr