Holistic Vassleprotein Choklad

Holistic Protein är helt fritt från äggprotein, sojaprotein, socker, aspartam och andra tillsatser.

Special Price 269 kr Regular Price 299 kr
Kostnad per dag:
10,76 kr
SKU
31740
UPC
7350012331740
Varumärke
Holistic
Lager
Finns i lager

Holistic Vassleprotein Choklad

Högkvalitativt proteintillskott med enzymer för idrott och diet utan socker, sötningsmedel eller soja. Holistic Protein består av ultrafiltrerat vassleprotein-koncentrat, lecitin, kromaminokelat och Holistics formula av proteinspjälkande enzymer som hjälper till att bryta ned alla ingredienser i proteinpulvret. Holistic Protein är helt fri från äggprotein, sojaprotein, socker, aspartam och andra tillsatser. Holistic använder inte sojaprotein i deras proteintillskott eftersom soja är belastad med en hel del problem. Läs mer om soja här.

Holistic Vassleprotein innehåller lecitin som är viktigt för hjärnan och nervsystemet, innehåller bra fettsyror och förbättrar lösligheten av proteinpulvret i vätska. Holistic Vassleprotein innehåller även krom som är viktigt för att stabilisera sockernivån i blodet och motverka sug efter socker.

Holistic vassleprotein kommer från kor från Norrländska gårdar. 

Vasslekoncentrat eller vassleisolat?

Både vassleisolat och vasslekoncentrat har för- och nackdelar. Den främsta fördelen med isolat är att den innehåller mer protein och mindre laktos (mjölksocker) än vasslekoncentrat. Vassleisolat innehåller däremot färre av de immunförsvarsstimulerande ämnen som vasslekoncentrat innehåller, exempelvis immunoglobuliner och laktoferriner. Dessutom innehåller vasslekoncetrat mer tillväxtfaktorer som IGF-1, TGF-beta1 och TGF-beta2. Vidare har vasslekoncentrat högre halter av nyttiga fosfolipider och andra fettsyror som CLA.        

  • 100% svensktillverkad
  • Innehåller inte socker eller artificiella sötningsmedel
  • Innehåller inte gluten, soja, majs eller vete
  • Innehåller enzymer
  • Innehåller koncentrat av oskadade proteiner (inte isolat)
  • Kan intas av vegetarianer som inkluderar mjölkprodukter i sin diet

Rekommenderade artiklar att läsa

Write Your Own Review
Du recenserar:Holistic Vassleprotein Choklad
Betyg