Facebook Pixel

Karin Björkegren Jones

Karin Björkegren Jones

Visst vore det fantastiskt om ”att bara äta bra” räckte för att få i sig tillräckligt med vitaminer och mineraler. Idag vet vi att det inte är så, även om många fortsätter att hävda det. 

Karin Björkegren Jones hälsopaket för huden och sköldkörteln

Men med det sagt vill jag varna för att tro att alla vitaminer är bra vitaminer, att alla kosttillskott är bra, bara för att det står kosttillskott. För precis som det är skillnad på mat och mat, så är det också skillnad på bra och dåliga kosttillskott. Jag äter en hel del kosttillskott för att må så bra jag bara kan. För att hjälpa kroppen att må så bra den kan. Jag har valt att äta kosttillskott från Innate Response för att det är ledande inom whole-food. Det vill säga icke processad mat. Rena kosttillskott till 100%. Skulle inte nöja mig med mindre. De är RAW och funkar för min vegetariska livsstil. Skulle inte stoppa i mig några vitaminer som är syntetiska gjorda. Raw is da shit, helt enkelt. 

Tillsammans med Greatlife.se har jag satt ihop några riktigt härlig hudpaket. Vitaminer som är bra för huden, men så klart, eftersom allting hänger ihop bra för kroppen och alla inre organ. För du vet väl att skönheten kommer inifrån. 

Karin Björkegren Jones

Karin Björkegren Jones är en uppskattad hälsoinspiratör, författare, journalist och utbildad yogalärare. När hon inte yogar håller hon knipworkshops och retreats eller skriver på sin populära blogg Yoga, mat och meningen med livet. I januari 2014 tilldelades Karin hederspriset Guldäpplet i kategorin Hälsoinspiratören av tidningen Hälsa för sitt skrivande om den egna cancerdiagnosen, och hon har nått stora framgångar med sina böcker Yoga för livet, Yoga för kvinnor, Knip för bättre hälsa och Frisk och strålande hy på naturlig väg.

 1. Karins baspaket kvinna 55+

  Karin Björkegren Jones har tagit fram ett baspaket för kvinnor 55+. Pakete...

  Special Price 1 119 kr Regular Price 1 547 kr

  Du sparar 428 kr

 2. Köp kosttillskott för immunförsvaret

  Karin Björkegren Jones har tagit fram ett paket som bidrar till ett normal...

  Special Price 999 kr Regular Price 1 157 kr

  Du sparar 158 kr

 3. Köp Karins sköldkörtelpaket

  När Karin Björkegren Jones själv fick problem med sin sköldkörtel blev hon...

  Special Price 999 kr Regular Price 1 107 kr

  Du sparar 108 kr

 4. Karins sköldkörtelpaket – Hypotyreos

  När Karin Björkegren Jones själv fick problem med sin sköldkörtel blev hon...

  Special Price 1 299 kr Regular Price 1 367 kr

  Du sparar 68 kr

 5. Köp kosttillskott för vacker hud

  Karin Björkegren Jones är utbildad ekologi...

  Special Price 999 kr Regular Price 1 227 kr

  Du sparar 228 kr