JANUARIREA – 20% RABATT PÅ UTVALDA PRODUKTER MED KODEN JAN22

Salt

Salt är en viktig krydda och smaksättare. Tyvärr är det mesta saltet som säljs idag blekt och innehåller klumpförebyggande medel. Vi har valt ut oraffinerat salt som är ovanligt mineralrikt, fritt från kemikalier, blekmedel och klumpförebyggande medel. Det kontrolleras dessutom för tungmetaller och skadliga kemikalier. Bättre salt har vi inte funnit på marknaden. Observera att havssalt, gourmetsalt och flingsalt inte innehåller jod vilket du kan behöva ta hänsyn till, speciellt om du är gravid eller vegan. Läs om jod här.

 1. Köp världens finaste havssalt - Celtic Makai djuphavssalt på Greatlife.se
  Special Price 99 kr Regular Price 129 kr
 2. Makai Pure
  Special Price 159 kr Regular Price 169 kr
 3. Celtic Sea Salt, finmalet allround-salt av hög kvalitet!
  Special Price 79 kr Regular Price 119 kr
 4. Celtics oraffinerade havssalt – grovmalet är ett fint havssalt som passar utmärkt till matlagning, som bordssalt eller till bakning.
  Special Price 49 kr Regular Price 99 kr

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.