Facebook Pixel

Multi for women 55+ & Multi for men 55+

Passa på att köpa två superprodukter till ett kampanjpris! Multi for Women 55+ och Multi for Men 55+  är multivitaminmineral speciellt framtagen för kvinnor och män 55 år och äldre.

 • Äkta whole food vitaminer och mineraler av raw food kvalitet
 • Innehåller även grönt te och kolin
Special Price 1 139 kr
Regular Price 1 198 kr

Du sparar 59 kr

  • Fri frakt, skickas omgående
  • Leveranstid: 1-2 arbetsdagar
  • Finns i lager
  Storlek
  1 st
  Rek. pris.
  1139 kr
  Varumärke
  Räcker i
  30 dagar
  SKU
  90045

Multi for women 55+ & Multi for men 55+

Multi for Women 55+

Multi for Women 55+ är en multivitaminmineral speciellt framtagen för kvinnor 55 år och äldre. Multi for Women 55+ är baserade på äkta whole food vitaminer och mineraler av högsta kvalitet vilket optimerar biotillgängligheten. I Multi for Women 55+ finns även grönt te med 50% ECGC och kolin. Kolin bidrar till normal homocysteinomsättning, till normal fettomsättning och till att bibehålla normal leverfunktion. Multi for Women 55+ innehåller även mikronäringsämnen som bidrar till att bibehålla normalt hår, hud och normala slemhinnor samt mikronäringsämnen som bidrar till normal kollagenbildning som i sin tur har betydelse för hudens och tandköttets normala funktion. Multi for Women 55+ innehåller även selen som bidrar till normal sköldkörtelfunktion och till att bibehålla normalt hår och normala naglar. Multi for Women 55+ har bibehållit alla kofaktorer som behövs för optimalt upptag.

Multi for Women 55+

Multi for Men 55+

Multi for Men 55+ är en multivitaminmineral speciellt framtagen för män 55 år och äldre. Multi for Men 55+ är baserade på äkta whole food vitaminer och mineraler av högsta kvalitet vilket optimerar biotillgängligheten. I Multi for Men 55+ finns även grönt te med 50% ECGC och kolin. Kolin bidrar till normal homocysteinomsättning, till normal fettomsättning och till att bibehålla normal leverfunktion. Multi for Men 55+ innehåller mikronäringsämnnen som bidrar till att skydda cellerna mot oxidativ stress, till normal proteinsyntes och till att bibehålla normala testosteronnivåer i blodet. Multi for Men 55+ har bibehållit kofaktorerna som behövs för optimalt upptag till skillnad från syntetiskt isolerade kosttillskott.

Multi for Men 55+

Write Your Own Review
Du recenserar:Multi for women 55+ & Multi for men 55+
Betyg