Facebook Pixel
JUST NU: 20% rabatt på utvalda produkter för Mors Dag →

Olive Latte – EKO

Olive Latte är ett ekologiska olivblad i pulverform tillsammans med kakao, kokossocker, kanel, kardemumma och chilli. Det är Medelhavets svar på Matcha Latte. Olivbladen som är av absolut högsta kvalitet, handplockas vid de orörda Tramuntanabergen.

 • Ekologisk Olive Latte med kakao, kanel, kardemumma och chilli
 • Medelhavets svar på Matcha Latte
 • Olivblad sägs vara effektivt mot skadliga bakterier, virus och svamp
 • Skonsamt odlad och skördad
Special Price 199 kr
Regular Price 259 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Hemleverans
  • Snabba leveranser
  • Finns i lager
  Storlek
  60 g
  Rek. pris
  259 kr
  Räcker i
  35 serveringar
  Art. nr
  2A106
  EAN
  842540251790

Olive Latte – EKO

Olive Latte är ekologiska olivblad i pulverform tillsammans med kakao, kokossocker, kanel, kardemumma och chilli. Det är Medelhavets svar på Matcha Latte. Olive Latte är av högsta kvalitet och tillverkas för hand av det lilla företaget 2A Dos Alquemistas baserat på Balearerna. Olivbladen i Olive Latte kommer från de orörda Tramuntanabergen. 2A Dos Alquemistas värnar om natur, miljö och ekologiska principer. 

Olivblad mot virus, bakterier och svamp

Olivblad har traditionellt använt för att motverka bakterier, virus och svamp. Olivblad innehåller bland annat bioaktiva ämnen som exempelvis hydroxytyrosol, tyrosol och oleuropein som anses motverka flera olika typer av mikroorganismer. 

Olivblad vid förkylning eller luftvägsbesvär

Vid förkylning, annan luftvägssjukdom eller besvär med virus rekommenderas 2A Dos Alquemistas Olive Dust i kombination med rent olivbladsextrakt i kapselform för att få en bakterie- och virusdödande effekt. 

Olivblad vid candida eller annan svamp

Vid besvär med candida eller annan svamp rekommenderas rekommenderas 2A Dos Alquemistas Olive Dust i kombination med SF722 i kapselform för att få en mycket svampdödande effekt. 

Olivblad vid urinvägsinfektion

Vid besvär med urinvägsinfektion rekommenderas rekommenderas 2A Dos Alquemistas Olive Dust i kombination med D-Mannose i kapselform för att snabbt bli av med infektionen. 

Vi har kostnadsfria hälsoprotokoll för långvariga kroniska förkylningar, besvär med immunförsvaret, candida eller annan svamp samt även för urinvägsinfektion. Maila oss på info@greatlife.se så hjälper vi dig vidare. 

Innehåll   per 100 g
Energi 186 kcal/779 kJ
Protein 6,4 g
Kolhydrat 27,6 g
varav sockerarter 24,1 g
Fett 2,9 g
varav mättat 1,8 g
Fiber 8,4 g

Ingredienser

Olivblad i pulverform, kakao*, kokossocker*, kanel*, kardemumma*, chilli*

*Ekologiskt certifierad ingrediens.

Write Your Own Review
Du recenserar:Olive Latte – EKO
Betyg