Stora skönhetspaketet

Stora skönhetspaketet innehåller flera superprodukter med fokus på hud, hår och nagelhälsa. Fritt från kemikalier och bekämpningsmedel.

  • Med näringsämnen som bidrar till normal hud, hår och naglar samt normala slemhinnor
  • Med tarmbakterier för en balanserad tarmflora
  • Skyddar hudceller mot oxidativ stress
  • Fria från socker, gluten, vete, majs, mjölkprodukter och hormonstörande ämnen
1 419 kr

Du sparar 302 kr

  • Fri frakt
  • Leveranstid: 1-3 arbetsdagar
  • Finns i lager
Storlek
1 st
Rek. pris
1 542 kr
Varumärke
Greatlife.se
Portioner
-
SKU
90015
UPC
-

Stora skönhetspaketet

Det stora skönhetspaketet innehåller noggrant utvalda supertillskott som främjar hud, hår och naglars hälsa. 

One Daily 90 tabletter

One Daily  är ett mycket bra multivitamin- och mineraltillskott från whole food för den som endast vill ta en tablett per dag. Det innehåller alla vitaminer och mineraler och har hög biotillgänglighet. One daily är baserat på 100% wholefood (hel, icke-processad mat) till skillnad från isolerade syntetiskt framställda vitaminer och mineraler. Det är anledningen till att One daily bibehåller viktiga kofaktorer som behövs för maximalt upptag av kroppen och cellerna. Räcker i 30 dagar.

E-vitamin & Selen 30

E-vitamin & Selen från MegaFood är ett balanserat spektrum av alla åtta isomerer av E-vitamin (alfa, beta, gamma och delta tokoferol samt alfa, beta, gamma och delta tokotrienol) i naturlig d-form i kombination selen. Vi har inte funnit en bättre E-vitamin på marknaden. E-vitamin är en kraftfull antioxidant som skyddar mot fria radikaler. E-vitamin skyddar de fleromättade fettsyrorna mot nedbrytning i vävnaderna. Det har även betydelse för bland annat de röda blodkropparnas stabilitet. E-vitamin är även bra för huden, förebygger rynkor och skyddar huden mot UV-strålar. 

Eskimo-3 120 kapslar

Eskimo-3 är en naturlig och stabil fiskolja som innehåller omega-3 fettsyror. Eskimo-3 är troligtvis världen finaste och renaste omega-3 olja. När fiskoljan har utvunnits går den igenom en reningsprocess som kallas molekylär destillation för att separera fiskoljan från föroreningar. De skyddande och naturliga antioxidanter, som normalt förloras vid framställning av omega-3, återställs för att få fram en stabil fiskolja som inte oxiderar. Vi måste få i oss omega-3 via mat eller tillskott eftersom det är en essentiell fettsyra som kroppen inte själv kan producera. Omega-3 gör att cellmembranen blir mer mjuka och elastiska samt förbättrar hudens kvalitet. Räcker i 60 dagar. 

Flora 5-14 Complete Care 60 kapslar

Ett mycket bra probiotika (tillskott av tarmbakterier) med 14 olika kliniskt undersökta stammar av goda tarmbakterier som inte konkurrerar med varandra. En god tarmflora är fundamentalt för en god matsmältning och för hälsan i allmänhet. Tarmbakterier är bra för att balansera mikrofloran i tarmarna vilken hjälper till med matsmältningsprocessen och avgiftning vilket är oerhört viktigt för hudens hälsa. Flora 5-14 är skapad för att skapa en sund flora i tunntarm och tjocktarm. Flora 5-14 innehåller 5 miljarder bakterieceller av 14 olika icke-konkurrerande stammar. Flora 5-14 är inte baserad på mjölkprodukter. Räcker i 60 dagar.

MSM-skönhetsmineralen Metionin, Alfaliponsyra från Dr. Mercola 60 kapslar

MSM (Methyl Sulfonyl Methane) är organiskt svavel som finns helt naturligt i kroppen och i den mat du äter. Svavel kallas för naturens "skönhetsmineral" eftersom den anses hålla huden mjuk och ungdomlig samt anses bidra till starkt och välmående hår och naglar. Svavel är nödvändigt för produktion av kollagen och keratin vilket är det protein som behövs för att stärka och underhålla hud, hår och naglar. MSM ger därför flexibilitet, ton och styrka åt muskler, leder, hud, hår och naglar. Dr. Stanley Jacob, medlem i Research Fellowship från Harvard Medical School i USA samt forskare vid Oregon Health Science University i USA har forskat på MSM i över 30 år. Han menar att MSM som bland annat ingår i kollagenprocessen minskar ärrvävnad. Han menar vidare att MSM minskar inflammationer i kroppen. En dubbelblindstudie i USA på MSM effekt på hår och naglar konstaterade att 100% av de som fått MSM, uppvisade ökad och förbättrad hårtillväxt jämfört med en person i den grupp som fått placebo. En annan dubbelblindstudie visade att de som fått MSM fått en ökad nageltillväxt samt tjockare och starkare naglar. Det som stärker hud, hår och naglar stärker även huden. The Effectiveness of the Use of Oral msm (Methylsulfonylmethane) Supplementation on Hair & Nail Health. By Ronald M. Lawrence, M.D. MSM-skönhetsmineralen Metionin, Alfaliponsyra inkluderar även R-alfaliponsyra för dess möjlighet att öka glutationproduktionen i kroppen.Glutation är en av kroppens oerhört kraftfulla antioxidanter. Räcker i 30 dagar.

Write Your Own Review
Du recenserar:Stora skönhetspaketet
Betyg