Lagerrensning – grymma priser på flera produkter!

Välmående

För att känna sig frisk och stark behöver man ha ett bra näringsintag, röra på sig, sova bra och även motverka negativ stress. Här finner du böcker och marknadens kanske bästa glasögon som motverkar det skadliga artificiella blåa ljuset. 

Visste du att vi även har kostnadsfria kostråd, hälsotips och egenvårdsprotokoll för mängder av hälsobesvär eller för dig som bara vill optimera din hälsa. Kontakta oss på info@greatlife.se så hjälper vi dig.

 1. Blue Blockers Optic Pro
  499 kr
 2. Pocketbok om att nå mål och förverkliga drömmar genom optimal fysisk och psykisk hälsa av författaren Patrick Wahlberg.
  213 kr
 3. I boken Balans – Naturlig väg till friskare sköldkörtel får du hjälp med egenvård för att bli bättre om du lider av sköldkörtelbesvär.
  Special Price 99 kr Regular Price 169 kr
 4. Ren skönhet – naturlig hudvård från växtriket
  Special Price 99 kr Regular Price 199 kr
 5. Johanna Bjurström - auktoriserad hudterapeut
  Happy Skin – ung hud hela livet
  Johanna Bjurström
  , 1 st
  Special Price 214 kr Regular Price 269 kr

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.