JUST NU – 20 % rabatt på produkter för mage & tarm

Tru Niagen NAD+

Rating:
100% of 100

Tru Niagen är ett unikt kosttillskott som bidrar till att producera den spännande och essentiella molekylen NAD+ som finns naturligt i och används av alla celler och mitokondrier i kroppen. Tru Niagen bidrar bland annat till att minska trötthet och utmattning och till nervsystemets normala funktion.

 • Världens mest välstuderade NAD-kosttillskott
 • Bidrar till minska trötthet och utmattning, till nervsystemets normala funktion och även till att bibehålla normala slemhinnor
 • 300 mg nicotinamide riboside chloride per kapsel
 • Laboratorietestad fri från patogen svamp och E.coli
Special Price 549 kr
Regular Price 699 kr
Kostnad per dag:
18,3 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabba leveranser
  • Hemleverans
  • Finns i lager
  Storlek
  30 kapslar
  Rek. pris
  699 kr
  Varumärke
  Portioner
  30
  Art. nr
  NIAGEN30
  EAN
  850015311178

Tru Niagen NAD+

Tru Niagen® innehåller nikotinamidribosidklorid (nicotinamide riboside chloride på engelska) som bidrar till att bilda NAD+ (nikotinamidadenindinukleotid eller Nicotinamide adenine dinucleotide på engelska). NAD+ är ett koenzym som finns i alla celler i människan och som vi inte kan leva utan. Det krävs bland annat för att mitokondrierna ska fungera. Tru Niagen bidrar till energibildningen i kroppen, till att bibehålla normala slemhinnor men även till att bibehålla normal hud. Tru Niagen bidrar även till att minska trötthet och utmattning och till nervsystemets normala funktion. Forskning visar att två veckors intag av Tru Niagen ökar nivåerna av NAD+ i kroppen med 51 %.

NAD+ behövs för att omvandla det man äter till energi och NAD+ bidrar även till att bilda olika proteiner som i sin tur bidrar till cellreparation. Tyvärr minskar kroppens produktion av NAD+ med 50 % mellan 40–60 års ålder vilket leder till att cellernas funktion blir försämrad och åldras. Det innebär att vi åldras. Vi är inte yngre än våra cellers hälsa, våra mitokondrieras hälsa och vår tarmfloras hälsa. NAD+ är en av de viktigaste molekylerna som det i dagsläget forskas på för att motverka åldrande och bidra till hälsa. Kroppen använder även NAD+ för att motverka oxidativ stress och fria radikaler. Djur som ges NAD+ visar på cellföryngring och cellreparation hos djuren.

Försök på möss med diabetes typ 2 visar att nikotinamidribosidklorid minskar blodsockernivåerna markant. Tala därför med din läkare innan du tar Tru Niagen om du lider av diabetes eller blodsockerbesvär.

En annan föregångare till NAD+ är NMN (nicotinamide mononucleotide) men NMN ökar inte NAD+ i samma utsträckning som Tru Niagen och i dagsläget är Tru Niagen säkraste kosttillskottet för att öka NAD+ i kroppens celler.

Tru Niagen stimulerar till betydligt mer och effektivare bildning av NAD+ än både vitamin B3 i form av nikotinsyra och vitamin B3 i form av nikotinamid/niacinamid. Vitamin B3 behövs för andra funktioner i kroppen men när det gäller bildning av NAD+ finns det inget som är bättre än Tru Niagen med nikotinamidribosidklorid. Nikotinsyra ombildas till nikotinamid/niacinamid. Höga doser av vitamin B3 i formen nikotinsyra kan ge en så kallad flush där man blir rödflammig i huden. Det gör däremot inte nikotinamid/niacinamid eller Tru Niagen.

Referenser & vetenskapliga studier

Innehåll per dagsdos   % av DRI
Niagen (nikotinamidribosidklorid) 300 mg 1875 %

DRI = Dagligt referensintag
* DRI ej fastställt

Ingredienser

Nikotinamidribosidklorid (Niagen), fyllnadsmedel (cellulosa), vegetabilisk kapsel (cellulosa), klumpförebyggande medel (magnesiumsalter av fettsyror).

Dosering

1 kapsel per dag med eller utan mat. Tru Niagen bör tas vid samma tidpunkt varje dag.

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott nära en värmekälla, i direkt solljus eller i fuktig miljö. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA. Nikotinamidribosidklorid minskar blodsockernivåerna markant. Tala därför med din läkare innan du tar Tru Niagen om du lider av diabetes eller blodsockerbesvär.

Vanliga frågor & svar

Frågor och svar om Tru Niagen NAD+

Write Your Own Review
Du recenserar:Tru Niagen NAD+
Betyg
Recensioner
 1. Riktigt bra!
  Helhetsbetyg
  100%
  Har testat många kosttillskott och är medveten att man känner av effekten av bara några få. Den här är en av de få som verkligen gör skillnad. Kunde börja tänka lite klarare igen efter bara några dagar. Kommer absolut att köpa igen .

  Kommentar av

  Publicerad

 2. Ger mer energi
  Helhetsbetyg
  100%
  Jag får mer energi, så enkelt är det. Detta har räddat mig. Tar varje dag, en tablett vid frukost och en vid lunch.

  Kommentar av

  Publicerad

 3. Bättre ork!
  Helhetsbetyg
  100%
  Jag har ätit 1 burk NAD+ och känner mer ork vad gäller konditionen! Flåsar inte lika mycket! Kommer att köpa fler!

  Kommentar av

  Publicerad

Relaterade produkter
 1. ESKIO-3 Omega-3 Pure
  Special Price 119 kr
  Regular Price 159 kr
 2. Methyl B12
  399 kr
 3. Köp C-vitamin från MegaFood
  579 kr