JUST NU – 20 % rabatt på produkter för hår, naglar och hud!

Fermented Chlorella – tabletter

Dr. Mercolas fermenterade chlorella är förmodligen en av världens finaste chlorella. Fermenteringsprocessen gör den extremt lättupptaglig med hög biotillgänglighet. Dr. Mercolas fermenterade chlorella innehåller det unika Chlorella Growth Factor (CGF) och spårmineralkomplex från röda alger. 

 • Fermenterad chlorella med högsta biotillgänglighet
 • Innehåller Chlorella Growth Factor (CGF) som inte finns i spirulina eller andra alger
 • Rik på protein, fytonäringsämnen, vitaminer, mineraler och klorofyll 
 • Odlas i en steril miljö fri från gifter och tungmetaller
 • Innehåller inte gluten, mjölkprodukter, soja, GMO eller magnesiumstearat
Special Price 329 kr
Regular Price 399 kr
Kostnad per dag:
3,66 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabb leverans
  • Finns i lager
  Storlek
  450 tabletter
  Rek. pris
  447 kr
  Varumärke
  Portioner
  90
  Art. nr
  DM10097
  EAN
  813006015851

Fermented Chlorella – tabletter

Dr. Mercolas fermenterade chlorella är förmodligen en av världens finaste chlorella. Fermenteringsprocessen gör den extremt lättupptaglig eftersom cellväggarna är lätta för matsmältningen att bryta ner. Chlorella är oerhört näringsrikt och används även i flera detox-protokoll. 

Chlorella Growth Factor – CGF

Dr. Mercolas fermenterade chlorella innehåller även Chlorella Growth Factor (CGF) som är ett unikt komplex rikt på nukleinsyror RNA och DNA, aminosyror, vitaminer, mineraler, polysackarider och betaglukaner. Chlorella Growth Factor finns inte i spirulina eller andra mikroalger.

När man åldras produceras mindre RNA och DNA, vilket saktar ner de cellulära processerna. Väggarna i cellerna som transporterar näringsämnen och avfall får sämre funktion men mat rik på RNA och DNA kan hjälpa till att stödja den cellulära hälsa och cellens energiproduktion. Chlorella anses vara den mest rika källan av nukleinsyror (RNA och DNA) i världen, 17 gånger mer koncentrerad än sardiner som är den näst bästa källan. 

Fermenterad Chlorella – högsta biotillgänglighet

Fermenteringsprocessen gör stor skillnad när det gäller biotillgängligheten. Chlorella har naturligt cellväggar som är svåra att penetrera. Det gör det svårt att bryta ner och ta upp chlorella för kroppen. Många företag bryter därför ner cellväggarna i förväg men det kan dessvärre skada innehållet som finns i chlorellans celler. Dr. Mercolas fermenterade chlorella gör däremot innehållet i chlorellans celler tillgängligt utan att först bryta ner cellväggen och skada innehållet. De är unika när det gäller den processen. 

Spårämnen

Dr. Mercolas fermenterade chlorella innehåller även spårämnen från två olika rödalger: Lithothamnion glaciale och Lithothamnion tophiforme. Dessa är rika på flera viktiga spårämnen. 

Extremt ren produkt 

Dr. Mercolas fermenterade chlorella är extremt ren. Den odlas inomhus i en steril miljö fri från tungmetaller, gifter, syntetiska ingredienser. Den är även fri frå soja, gluten och GMO-fri. Bättre Chlorella har vi inte funnit på marknaden.

Innehåll per dagsdos   % av DRI
Energi 5 kcal/20,9 kJ
Protein <1 g
Kolhydrater 0 g
varav sockerarter 0 g
Fett 0 g
Chlorella 970 mg *
Spårmineralkomplex från rödalger: Lithothamnion glaciale och Lithothamnion tophiforme 30 mg *

DRI = Dagligt referensintag
* DRI ej fastställt

Ingredienser

Fermenterad chlorella (Chlorella vulgaris), Lithothamnion glaciale, Lithothamnion tophiforme.

Dosering

5 tabletter per dag. Kan tas med eller utan mat. 

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott i direkt solljus, i fuktig miljö eller nära en värmekälla. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i USA. 

Write Your Own Review
Du recenserar:Fermented Chlorella – tabletter
Betyg