JUST NU – 20 % rabatt på produkter för hår, naglar och hud!

Egenvårdsprotokoll

Egenvårdsprotokoll

Vill du ha hjälp med hälsan?

Vi har mängder av egenvårdsprotokoll för många olika typer av hälsobesvär, allt från IBS, Ulcerös Kolit och Crohns till akne, hudvårdsbesvär och klimakteriebesvär. Vi har även bra protokoll för detox, stress och sköldkörteln för att nämna några få. Läs vad Selim skrev till oss:

“Jag hade tertiär binjurebarksvikt som sluka upp livet ur mig, det kändes som att ett svart moln följde mig och det bara haglade. Sedan hamna jag på Greatlife.se där jag fick råd och så hände det, solen steg och nu skiner det, tack Greatlife!”

Kostnadsfritt

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsoproblem. Vi återkommer så snart vi kan till dig.

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.