Nordic Kings inälvstillskott

Vad är inälvstillskott bra för?

Inälvstillskott består av inälvor från kor som fått beta på ekologiska betesmarker och fått endast gräs och ekologiska örter som föda istället för spannmål. Inälvor innehåller mängder av viktiga näringsämnen och under hela människans evolution har inälvor varit bland de mest eftersökta delarna av djuret. Lever är bland annat rikt på A-vitamin, hemjärn, vitamin B12 och kolin. Hjärta är bland annat rikt på CoQ10 och kollagen. Njure är bland annat rikt på selen och ämnet DAO (diamine oxidase) som kan minska besvär med histamin. Benbuljong är oerhört rik på kollagen. 

Lider du av några specifika hälsobesvär eller bara vill optimera din hälsa? Kontakta då vår kundtjänst på [email protected] så hjälper vi dig med kostnadsfria kostråd, egenvårdsråd och hälsoprotokoll.

 1. Gräsbetad Nötlever – EKO
  Rating:
  100%
  Special Price 358 kr Regular Price 425 kr
 2. Köp ekologisk gräsbetad njure i kapselform
  Special Price 358 kr Regular Price 445 kr
 3. Gräsbetad Nöthjärta – EKO
  Special Price 358 kr Regular Price 445 kr
 4. Gräsbetade och ekologiska organmixkapslar
  Rating:
  100%
  Special Price 358 kr Regular Price 445 kr
 5. Ekologisk gräsbetad benbuljong premium med kollagen
  Rating:
  100%
  Special Price 519 kr Regular Price 549 kr
 6. Gräsbetad Benmärg – EKO
  Special Price 299 kr Regular Price 325 kr
 7. Nötmjälte Gräsbetad – EKO
  Special Price 358 kr Regular Price 445 kr

Viktigt med rätt typ av inälvor och högsta kvalitet

Nordic Kings produkter innehåller inga utfyllnadsmedel eller tillsatser som exempelvis klumpförebyggande medel, bindningsämnen och magnesiumsilikat. Nordic Kings produkter kommer från friska djur som fått ströva fritt och produkterna är är helt fria från tillväxthormoner, bekämpningsmedel och antibiotika. Nordic Kings frystorkar sina produkter för att bevara alla näringsämnen intakta. Alla djur är 100 % gräsbetande och kommer utelsutet svenska ekologiska- och KRAV-märkta gårdar. Bättre inälvstillskott går inte att finna.

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.