Elektrolyter

Elektrolyttillskott

Elektrolyter är mineraler som finns i kroppens vätskor och spelar en viktig roll för att bibehålla kroppens vätskebalans och nerv- samt muskelfunktion. De förloras naturligt genom svettning och andra kroppsfunktioner, särskilt under träning och fysisk aktivitet. Elektrolyttillskott är populära bland idrottare och aktiva personer då de hjälper till att återställa elektrolytbalansen och främja optimal prestation och återhämtning. Förutom att stödja kroppens vätskebalans kan elektrolyttillskott även förbättra fokus och mental klarhet, vilket är fördelaktigt för både idrottare och vardagsmotionärer. 

  1. Vit burk med Catalyte Isotonic Lemon Lime – Elektrolyter från Thorne
    Special Price 299 kr Regular Price 379 kr
  2. Electrolytes Plus+
    Special Price 299 kr Regular Price 349 kr

Köpa elektrolyttillskott billigt online hos Greatlife

Billiga elektrolyttillskott är de som har högsta kvalitet och renhet. Om du köper elektrolyttillskott av låg kvalitet kan du få sämre upptag och funktion i kroppen, samt ämnen som du inte vill ha. Det kan bli dyrt i längden med elektrolyttillskott av låg kvalitet. 

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.