Chlorella

Chlorella är en grönalg som innehåller rikligt med klorofyll. Chlorella är även rik på protein och har kallats ett av naturens superfoods. Chlorella används även vid detox och avgiftning eftersom det binder bly, kvicksilver och tenn i kroppen bland annat. Chlorella innehåller även små mängder vitaminer och mineraler. Fermenterad chlorella är den bästa vi har stött på eftersom den är oerhört lättupptaglig och har mycket hög biotillgänglighet vilket vanlig chlorella normalt inte har. 

Lider du av några specifika hälsobesvär eller bara vill optimera din hälsa? Kontakta då vår kundtjänst på [email protected] så hjälper vi dig med kostnadsfria kostråd, egenvårdsråd och hälsoprotokoll.

  1. Köp Chlorella tabletter
    Special Price 329 kr Regular Price 399 kr
  2. Köp Detoxpaketet
    Special Price 1 249 kr Regular Price 1 317 kr

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.