Facebook Pixel
JUST NU – 20 % rabatt på produkter för immunförsvaret

Emballage och miljö

Förpackningar och transporter

Förpackningar och transporter

Att ha så miljövänliga förpackningar och transporter som möjligt är viktigt för oss på Greatlife.se. Det är också viktigt för oss att vi har effektiva transporter och att produkterna är hela när de kommer fram till dig som kund.

Kartongerna vi använder finns i flera storlekar för att de som packar ska kunna välja den minsta möjliga storleken för dina varor. På så sätt kan vi transportera så lite luft som möjligt. Kartongen består av 100 % återvunnet material och är FSC-certifierad. Kartongerna är också väldigt effektiva att stapla när paketen ska skickas, vilket i sin tur ger effektivare transporter!

En FSC-märkt kartong innebär att skogarna för tillverkningen sköts och skördas på ett ansvarsfullt sätt; miljöanpassat och med ett socialt ansvarstagande.

Solceller på taket

Solceller på taket

Under våren 2021 har Greatlife tillsammans med fastighetsägaren installerat en solcellsanläggning på vårt logistikcenter utanför Stockholm. Solcellsanläggningen som nu har monteras på fastighetens gemensamma tak förväntas generera en årsproduktion på över 243 000 kWh fördelat på totalt 588 st solpaneler. Vi är jättestolta över denna satsning!