JUST NU – 20 % rabatt på produkter för mage & tarm

Tuggtabletter & gummies

MegaFood har utvecklat gummies och tuggtabletter för vuxna och barn. Gummies är mindre och har en konsistens som ett vingummi medan tuggtabletter är större och har en konsistens som en kola. Gummies och tuggtabletter är perfekta för dem som vill ha en god smak när de tar kosttillskott samt för dem som har svårt att svälja tabletter och som vill kunna få i sig vitaminer och mineraler utan att behöva krossa eller mortla tabletter.

Lider du av några specifika hälsobesvär eller bara vill optimera din hälsa? Kontakta då vår kundtjänst på [email protected] så hjälper vi dig med kostnadsfria kostråd, egenvårdsråd och hälsoprotokoll.

 1. Baby & Me 2 Prenatal Multi Gummies
  379 kr
 2. Tuggtabletter D-vitamin
  379 kr
 3. Gummy Elderberry Immune Support – Fläderbär från MegaFood
  Special Price 199 kr Regular Price 379 kr
 4. Gummy B12 Energy – Cranberry
  379 kr
 5. Gummy B12 Energy – Ginger är troligtvis världen godaste och nyttigaste gummies
  379 kr
 6. Supergoda gummies som innehåller C-vitamin, ekologiska apelsiner, ekologiska tranbär, ekologiska blåbär och ekologisk ingefära
  379 kr
 7. Kids Multi Gummies från MegaFood från MegaFood
  379 kr
 8. Men's Multi Gummies
  379 kr
 9. Magnesium tuggtabletter
  419 kr
 10. Tuggtablett Barn – Kids One Daily
  419 kr
 11. Köp Gummy Turmeric Inflammation Response
  379 kr
 12. Women's One Daily Multivitamin tuggtabletter med ekologiska tranbär, lykopen, vitaminer och lutein
  419 kr

Gummies Melatonin och Gummies Halsbränna

MegaFood har gummies melatonin i sitt sortiment men man inte får sälja melatonin i Sverige. För optimal sömn rekommenderas istället att du läser här

Många söker efter tuggtabletter mot halsbränna. Om du lider av halsbränna, kontakta då vår kundtjänst på [email protected] för ett helt kostnadsfritt protokoll.

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.