Tuggtabletter

MegaFood har utvecklat tuggtabletter för vuxna och barn. Tuggtabletterna innehåller vitaminer och mineraler och passar perfekt för dem som inte kan eller vill ta tabletter eller kapslar. Tuggtabletterna smakar mycket gott men innehåller ändå sju gånger så lite socker som ett vanligt glas apelsinjuice. Tuggtabletterna är helt fria från artificiella sötningsmedel och finns i nio olika varianter: Women's One Daily Multivitamin Soft Chews som är en multivitamin för kvinnor, Kids One Daily Multivitamin Soft Chews som är en multivitamin för barn och Relax + Calm Magnesium Soft Chews som är en magnesium med två olika sorters lättupptagligt magnesium.

Lider du av några specifika hälsobesvär eller bara vill optimera din hälsa? Kontakta då vår kundtjänst på [email protected] så hjälper vi dig med kostnadsfria kostråd, egenvårdsråd och hälsoprotokoll.

 1. Tuggtablett Barn – Kids One Daily
  Rating:
  100%
  419 kr
 2. Magnesium tuggtabletter
  419 kr
 3. Women's One Daily Multivitamin tuggtabletter med ekologiska tranbär, lykopen, vitaminer och lutein
  419 kr

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.