Så handlar du på Greatlife.se

Så handlar du som privatkund hos Greatlife

Handla och lägg i varukorgen

Välj din önskade produkt/produkter samt antal och klicka på den gröna knappen ”Köp nu”. Om du vill lägga till fler produkter är det bara att fortsätta lägga produkter i kundvagnen.

Du kan alltid klicka på symbolen för kundvagn uppe till höger på sidan, där du ser vad din kundvagn innehåller, antal och pris samt att du kan ta bort en produkt och/eller ändra antal.

När du känner dig nöjd, klickar du på kundvagnen och klickar sedan på den gröna knappen "Gå till kassan".

Kundvagn

Kontrollera att de produkter som du vill köpa samt rätt antal finns med i listan.  I detta steg anger du även eventuella rabattkoder eller presentkortskoder.

Gå till kassan

I kassan anger du ditt postnummer och väljer det leveransalternativ som du önskar. Tillgängliga leveransalternativ för din order genereras utifrån det postnummer du anger.

Välj betalningsmetod
Vi hanterar samtliga betalningar på ett säkert och tryggt sätt via Klarna. Här kan du välja mellan Klarna faktura, Klarna Konto, Klarna Delbetalning, Direktbetalning eller kortbetalning. Alla dina uppgifter hanteras på ett säkert sätt.

Kunduppgifter
Fyll i dina kunduppgifter. Var noga med att du skriver rätt mobilnummer på din beställning, då en SMS avisering kommer att skickas till det numret när beställningen kan hämtas ut. Var också noga med att e-postadressen är korrekt ifylld då orderbekräftelsen skickas dit.

Slutför beställning
Klicka på den gröna knappen ”Gå till betalning” när du känner dig klar.

Betalsida

Beroende på vilken betalningsmetod du har valt, så kommer du att behöva verifiera din betalning med Mobilt BankID. Om din beställning/betalning inte skulle gå igenom, ber vi att du kontaktar Klarnas kundtjänst för att ta reda på varför. Klicka här för att kontakta dem.

Orderbekräftelse

Nu är din beställning genomförd får du strax ett mail med din orderbekräftelse till den e-postadress du har angett. Om du känner dig osäker, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!

I din orderbekräftelse hittar du all information din beställning. Om du ser att några av dina kunduppgifter är felaktiga, kontakta oss direkt på [email protected].