Fläderbär

Fläder (Sambucus) har historiskt använts för att motverka luftvägsinfektioner men även för att stötta immunförsvaret. Fläder används fortfarande som huskur mot både lätta och svåra förkylningar. Fläderbär har även använts för att lindra influensasymtom som feber, trötthet, halsont, hosta, huvudvärk och värk. Fläder används även för sina slemlösande egenskaper. Vi har valt ut de bästa fläderprodukterna på marknaden.

Lider du av några specifika hälsobesvär eller bara vill optimera din hälsa? Kontakta då vår kundtjänst på [email protected] så hjälper vi dig med kostnadsfria kostråd, egenvårdsråd och hälsoprotokoll.

  1. Elderberry Immune Support Gummies
    379 kr
  2. Ekologisk Fermented Elderberry Fläderbär från Dr Mercola
    Special Price 299 kr Regular Price 549 kr

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.