Våra varumärken

Kvalite, kvalite, kvalite

Vi är totala kvalitetsfanatiker när det gäller hälsoprodukter i allmänhet och kosttillskott i synnerhet. Vi vill sälja de absolut bästa hälsoprodukterna som finns att få tag i världen. Vi är helt enkelt totalt kompromisslösa när det gäller kvalitet och det finns för övrigt inte en enda produkt i vårt sortiment som vi inte skulle kunna tänka oss att använda själva. Vi tar långt ifrån in alla produkter från ett varumärke utan väljer endast de bästa produkterna från varje tillverkare. Vi är dessutom oerhört intresserade av hälsa som livsstil och har fördjupat oss i de bästa protokoll som finns för hälsa. Kontakta vår kundtjänst på info@greatlife.se för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.

Innate Response

Innate Response

Innate Response är världsledande inom whole food med över 40 års erfarenhet. Kosttillskott från Innate Response är ekologiska från 100% whole food, utan artificiella eller syntetiska tillsatser, dessutom är deras produkter fria från soja, gluten, mjölkprodukter, majs och vete och kan därför intas av vegetarianer. Kosttillskott från Innate Response består av ett brett sortiment av vitaminer, mineraler, probiotika, enzymer och specialprodukter. Välkommen att upptäcka kosttillskott av en annan kvalitet!

Visa produkter från Innate Response

 

MegaFood

MegaFood

MegaFood har tillverkat wholefood kosttillskott i nästan 40 år och är två av de mest kompetenta företagen i världen på det. Vi vågar påstå att inget annat kosttillskottsbolag i världen kan matcha sig med MegaFood. Om du hittar ett kosttillskottsbolag som gör det tar vi tacksamt emot den informationen.

Visa produkter från MegaFood

 

Greatlife

Greatlife

Vi har valt ut några få superprodukter som vi säljer under eget namn. Det är produkter som man inte finner på den svenska marknaden av den här kvalitén och produkter som är helt unika i sitt slag.

Visa produkter från Greatlife

Celtic Sea Salt

Celtic oraffinerat havssalt räknas som det finaste saltet i världen och det har tagit tagit marknaden med storm. Det är det mesta mineralrika saltet som finns och man använder varken blekmedel, kemikalier eller klumpförebyggande medel som normalt används för att framställa det vanliga vita raffinerade bordssaltet.

Visa produkter från Celtic Sea Salt

 

Dr Mercola

Dr Mercola

Dr. Joseph Mercola innehar världens största nyhetsbrev inom hälsa och har även tagit fram några fenomenala produkter. Vi har valt ut de av Dr. Mercolas produkter som är bäst i sitt slag och som saknar konkurrens när det gäller kvalitet både gällande råvara och produktionsprocess.

Visa produkter från Dr Mercola

 

Thorne Research

Thorne Research

Thorne Research är specialiserat på absolut rena och lättupptagliga näringsprodukter av högsta möjliga kvalitet från naturliga råvaror. Alla råvaror testas mycket noga så att de inte innehåller lösnings- eller utspädningsmedel, som tyvärr är väldigt vanligt i råvara för mineraler och vitaminer. Thorne tillåter inte heller tillsatser som konserveringsmedel, färgämnen, genmodifiering eller härdade fetter (maskinsmörjmedel) som magnesiumstearat och stearinsyra. Alla produkter tas fram genom noggrann forskning i samarbete med universitet och produceras under mycket sträng kontroll med omfattande GMP under kontroll av TGA, Australien.

Visa produkter från Thorne Research

 

Allmax Nutrition

Allmax Nutrition är ett forskningsbaserat kosttillskottbolag baserat i USA som har specialiserat sig på fitness och träning. De tillverkar absolut högsta kvalitet inom sitt område och använder även tredjepartslaboratorier för att garantera 100 % validitet. Vi hävdar att det är svårt att hitta bättre fitnessprodukter.

Visa produkter från Allmax Nutrition

 

Eskimo-3 Pure fiskolja omega-3

Eskimo-3 Pure (Omega 3)

Fiskoljan i Eskimo-3 är certifierad av Friends of the Sea för att den uppfyller miljömässigt godkända fiske- och produktionsmetoder.

Visa Eskimo-3

 

Conservas Ortiz

Conservas Ortiz - Sardiner och makrill

Ortiz är ett nästan hundra år gammalt företag från Spanien som ägnar sig åt fiske på traditionellt sätt. De anser att den industriella fiskerinäringen är en av dagens stora miljöproblem och har därför bibehållit de ursprungliga och mer skonsamma fiskemetoderna.

Visa produkter från Ortiz

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.