Weleda

Weleda

Weleda – världens bästa hudvård? 

Med noggrant utvalda och effektiva ingredienser från växter i Weledas egna trädgårdar, skapas naturlig, effektiv, ekologisk hudvård med vårdande och välgörande egenskaper. Hudvårdsprodukterna är inspirerade av naturens egen förmåga att återhämta, hjälpa och reparera sig själv. 

Weledas produkter är 100 % naturligt certifierade av Natrue, ekologiskt certifierade och dermatologiskt testade, de innehåller inga GMO-ingredienser, mineraloljor, silikoner eller parabener. Weleda är 100% certifierad naturlig och ekologisk hudvård. Weledas produkter kombineras utmärkt med hudvård inifrån som man finner här

Kategorin innehåller för närvarande inga produkter

Weleda – världens mest hållbara hudvårdsföretag

Weleda är ett hudvårdsföretag som endast har naturligt certifierade produkter. Bolaget grundades 1921 i Schweiz och blev 2018 och 2019 utnämnd till världens mest hållbara hudvårdsföretag av The Beauty Shortlist Awards. I dag är Weleda representerat i över 50 länder och arbetar holistiskt med skönhet och hälsa, rättvisa villkor, hållbara mål och biologisk mångfald genom hela produktionskedjan. Weleda är certifierat av UEBT, som arbetar för bevarandet av den biologiska mångfalden. I Weledas nyligen släppta årsredovisning presenterar företaget även en omfattande hållbarhetsrapport. Denna visar att Weleda konkret bidrar till FN:s samtliga 17 Globala mål för hållbar utveckling. Weleda är idag världsledande inom certifierad naturlig och ekologisk hudvård. Som ett bevis på att arbetet går i rätt riktning, utsågs Weleda i början av 2019 till världens mest hållbara hudvårdsföretag för andra året i rad.

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa om du lider av besvär med hud, hår eller naglar eller vill förbättra din hud.

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.