Bambutandborste

Rating:
100% of 100
 • Tandborste i den mest miljövänliga och FSC-certifierade MOSO-Bambun
 • Rundade strån för effektiv borstning av tänderna
 • Högkvalitetsstrån fria från hormonstörande BPA
 • 100 % nedbrytbart och återvinningsbar FSC-certifierat handtag och kartong
 • Panda-säker och CO2-neutral MOSO-bambu 
 • Ingen del av tandborsten har testats på djur
 • Mjuk kvalitet för effektiv borstning av tänderna men skonsam för tandköttet.
Special Price 34 kr
Regular Price 39 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabb leverans
  • Finns i lager
   • Köp Fler - Spara Mer
   • Köp 5 för 29 kr styck och spara 15%
   • Köp 10 för 27 kr styck och spara 21%
   • Köp 15 för 25 kr styck och spara 26%
  Storlek
  1 st
  Rek. pris
  39 kr
  Varumärke
  Art. nr
  GREAT20003
  EAN
  7350131872025

Bambutandborste

Tandborste MOSO Bambu – FSC har rundade strån för effektiv borstning av tänderna. Stråna är fria från hormonstörande Bisphenol A (BPA). Handtaget och kartongen är tillverkade av 100 % nedbrytbart och återvinningsbar FSC-certifierat material. Tandborste MOSO Bambu – FSC är panda-säker och CO2-neutral.Ingen del av tandborsten har testats på djur. Tandborste MOSO Bambu – FSC har mjuk kvalitet för effektiv borstning av tänderna men skonsam för tandköttet. 

Världens mest miljövänliga bambu tandborste

Bambutandborsten är tillverkade av den mest miljövänliga och FSC-certifierade bambun som finns. MOSO bambu tillhör de snabbast växande växterna i världen. Den når sin slutlängd på upp till 20 meter inom ett par månader med en hastighet på upp till 1 meter om dagen under växtsäsongen. Det tar stammen cirka 4–5 år att mogna och förvärva dess lövträdsliknande egenskaper när det gäller hårdhet, styrka och stabilitet. Bambu dör inte efter skörd som träd däremot gör så ingen avskogning sker. Genom att skörda de mogna växterna ökar faktiskt kvaliteten på MOSO bambun.

Koldioxidneutral MOSO bambu

Genom fotosyntes absorberar växter koldioxid som omvandlas till glukos och syre. Gukosen bildar biomassan som växten byggs upp av. Koldioxiden lagras i materialet under produktens livstid och ännu längre om produkten återvinns till nya, hållbara produkter som exempelvis Tandborste MOSO Bambu – FSC. På grund av den snabba MOSO Bambuns tillväxt låser den betydligt mer koldioxid jämfört med vanliga träslag. 

Vad är Forest Stewardship Council (FSC)?

Forest Stewardship Council (FSC) är det ledande certifieringsorganet för hållbar skogshantering. FSC arbetar för miljöanpassat, socialt ansvarstagande och ekonomiskt livskraftigt bruk av världens skogar. FSC är en internationell och oberoende organisation. Det skapades för att förhindra kontinuerlig utarmning av skogsmarker. MOSO bambu är den första bambu som FSC-certifierades.

Genom att välja en miljövänlig bambutandborste väljer man bambu från ett ansvarsfullt skogsbruk, det vill säga ett skogsbruk som tar hänsyn till både människor och miljö.

Hur ofta ska man byta tandborste?

Tandläkare rekommenderar att man byter sin tandborste minst var tredje månad.

Lider du av besvär med mun, tänder eller dålig andedräkt? Maila oss på [email protected] så hjälper vi dig vidare. Vi har ett kostnadsfritt protokoll som hjälpt många med den typen av besvär. Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är endast egenvårdsråd som inte ersätter konventionell sjukvård.
Recensioner
 1. Gör jobbet utmärkt
  Rating
  100%
  En härlig produkt! Miljövänlig, hållbar och bra kvalitet! Kommer inte köpa tandborste i plast flera gånger.

  Kommentar av

  Publicerad

Write Your Own Review
Du recenserar:Bambutandborste
Betyg