Ostron

Ostron har funnits på jorden i cirka 500 miljoner och är kanske ett av naturens bästa superfoods. Ostron föds som mjuka djur men efter 12 timmar efter att ett ostron föds börjar det ta kalciumkarbonat från havsvattnet för att bilda ett skal på utsidan av kroppen.

Ostron är ett av världens mest fruktsamma djur och det finns enorma mängder ostron i havet. Ett enda ostron kan filtrera nästan 100–230 liter vatten per dag. När ostron filtrerar vatten fångar de upp alger och partiklar som sedan stöts ut från ostronet tillsammans med ämnen som gör att partiklarna sjunker och binder till bottensediment. Det gör att vattnet kan förbli rent, friskt och syrerikt.

Ostron är mest känt som ett afrodisiakum, det vill säga ett ämne som stimulerar könsdriften. Ostron är dessutom oerhört rika på Vitamin B12, zink, koppar, selen och jod. Dessutom innehåller ostron även alla aminosyror men även ämnen som riboflavin, niacin, betaine, ß-alanine, taurin och karnitin.

  1. Oyster Pure
    Special Price 699 kr Regular Price 749 kr

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.