Oyster Pure

Rating:
100% of 100
 • 100 % ostron från Atlanten
 • Naturligt förekommande vitamin B12, zink, selen, koppar och jod
 • Paleo-tillskott
 • Tillverkas under GMP och HACCP
 • Helt fri från fyllnadsmedel, färgämnen och tillsatser
 • Testad fri från tungmetaller, svamp, jäst och bakterier
 • Innehåller inte gluten, soja, mjölkprodukter, magnesiumstearat eller GMO
Special Price 699 kr
Regular Price 749 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabb leverans
  • Finns i lager
   • Köp Fler - Spara Mer
   • Köp 2 för 679 kr styck och spara 3%
   • Köp 3 för 659 kr styck och spara 6%
   • Köp 4 för 629 kr styck och spara 10%
  Storlek
  120 kapslar
  Rek. pris
  749 kr
  Varumärke
  Portioner
  30
  Art. nr
  GREAT10006
  EAN
  7350131872056

Oyster Pure

Oyster Pure är ett tillskott med skonsamt torkade ostron från Atlanten, inget annat. Oyster Pure kommer från irländska ostron av arten Crassostrea gigas. Ostronen är naturligt rika på vitamin B12, zink, selen, koppar och jod. Ostronen i Oyster Pure testas dessutom av både eget laboratorium och av oberoende laboratorium. Varje batch testas för tungmetaller, svamp, jäst och bakterier. Dessutom testas vitamin- och mineralnivåerna för att försäkra sig om att det som står på etiketten verkligen stämmer. Oyster Pure tillverkas under GMP och HACCP.

Ostronen torkas samma dag som de fiskas och torkningsprocessen är skonsam för att bevara de naturligt förekommande vitaminerna, mineralerna i ostronen. Inga syntetiska vitaminer eller mineraler tillsätts i Oyster Pure. På grund av den låga fukthalten har Oyster Pure lång mycket hållbarhet.

En burk Oyster Pure med 120 kapslar innehåller cirka totalt 6 kg ostron. Oyster Pure kan med fördel även ges som tillskott till djur som hundar och katter.

Innehåll per dagsdos (4 kaps)   % av DRI*
Ostronextraktpulver 1,2 g *
Vitamin B12 0,92 µg 37
Jod 12,2 µg 8
Zink 2,3 mg 23
Selen 3,5 µg 6
Koppar 190 µg 19

DRI = Dagligt referensintag, *DRI ej fastställt

Oyster Pure är ett naturligt kosttillskott som endast innehåller ostron. Det innebär att vitaminer och mineraler kan förekomma i varierande koncentrationer beroende på säsong. Värdena i innehållsförteckningen på hemsidan är därför medelvärdet för respektive vitamin och mineral. På burken står däremot de exakta vitamin- och mineralvärdena eftersom varje batch testas i laboratorium.

Ingredienser

Ostronextraktpulver (Crassostrea gigas), vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa).

Dosering

4 kapslar per dag med eller utan man. En del kan bli pigga av Oyster Pure varför vi rekommenderar att den tas på morgonen. Vid svårigheter att svälja kan kapseln tas isär och innehållet strös på mat eller i dryck som konsumeras direkt. 

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt och mörkt i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott i direkt solljus, i fuktig miljö eller nära en värmekälla. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i EU.

Recensioner
 1. Vad är det som händer?
  Rating
  100%
  Jag har plågats av ständig förkylning och en svidande, brännande känsla i kroppen de senaste månaderna. Varit oerhört låg på energi under en lång tid. Efter några dagar med Oyster Pure känner jag mig inte sjuk längre! Fortfarande snuvig, men den brännande känslan är borta och jag är piggare rent allmänt! Det här är stort för jag plågades och var förtvivlad!

  Kommentar av

  Publicerad

 2. Blev genast mycket piggare!
  Rating
  100%
  Började ta er Oyster Pure efter en olycka med operation då jag inte hittade tillbaka till min vitalitet igen. Blev genast mycket piggare när jag började ta den!

  Kommentar av

  Publicerad

 3. Min son har fått sin energi tillbaka!
  Rating
  100%
  Min 18-årige son har varit trött och saknat energi. Jag gav honom Oyster Pure och han har blivit bättre! Han har större ork i sitt jobb som snickarlärling och han känner sig bättre rent allmänt!

  Kommentar av

  Publicerad

 4. Känner verkligen effekten!
  Rating
  100%
  Bra produkt som verkligen fungerar för energinivåerna och min "drift". Jag tar cirka 6 till 8 kapslar när jag behöver en boost eller känner hur energin blir låg. Jag känner verkligen effekten!

  Kommentar av

  Publicerad

 5. Rekommenderas starkt!
  Rating
  100%
  Har använt ostronextrakt i tre månader nu och jag är väldigt nöjd med produkten. Smärtan i lederna har försvunnit och jag kan le igen. Rekommenderar det starkt. Tack!

  Kommentar av

  Publicerad

 6. Ger mig energi!
  Rating
  100%
  Det är inte ofta jag hittar en naturlig produkt som verkligen fungerar. Den ger verkligen en känsla av intensiv energi. Oyster Pure är nu en viktig del av mitt liv.

  Kommentar av

  Publicerad

 7. Hjälpt vår son med hälsan!
  Rating
  100%
  Tack! Vi har sett så fantastiska hälsofördelar med Oyster Pure för vår son.

  Kommentar av

  Publicerad

 8. Överlägset bästa tillskottet!
  Rating
  100%
  Jag håller på att återhämta mig från en svår kronisk sjukdom. Jag har testat fler kosttillskott än jag kan räkna. Ostronextrakt är det överlägset bästa tillskottet. Det har haft en enorm inverkan på min läkningsprocess. De positiva fördelarna har varit mycket märkbara och varaktiga. Jag har granskat produkten mycket noggrant och kan säga att det här är en mycket ren produkt. Det är svårt att hitta kvalitetstillskott nuförtiden eftersom de flesta är urvattnade för att öka marginalerna, eller tillverkas med smutsiga råvaror. Jag är väldigt glad och tacksam över att ha hittat Oyster Pure.

  Kommentar av

  Publicerad

 9. Kommer ta Oyster Pure för alltid!
  Rating
  100%
  Den här produkten kommer jag och min familj ta FÖR ALLTID! Min energi, testosteron och lust har nått en nivå som är super.

  Kommentar av

  Publicerad

 10. Bäst för att få zink!
  Rating
  100%
  Detta är det bästa tillskottet du kan ta för få i dig zink.

  Kommentar av

  Publicerad

 11. Extremt nöjd!
  Rating
  100%
  Jag har Hashimoto Thyroiditis och jag behöver ta zink, selen och jod. Jag är extremt nöjd, eftersom Oyster Pure ger mig de näringsämnen jag behöver. Den har hjälpt mig att förhindra några av biverkningarna relaterade till min sjukdom. Jag kan inte rekommendera ostronextrakt tillräckligt.

  Kommentar av

  Publicerad

 12. Kan verkligen rekommenderas!
  Rating
  100%
  Jag letade efter ett naturligt tillskott som kunde hjälpa till att stärka mitt immunförsvar eftersom jag led av ett livslångt inflammationsproblem, inget riktigt allvarligt, men väldigt irriterande och sjukvården verkade inte ha något botemedel mot mitt problem. Med ostronextrakt blev jag av med symtomen inom cirka 6 månader och nu har jag mycket mer energi och känner mig frisk. Jag kan verkligen rekommendera Oyster Pure. Du kommer aldrig att ångra dig.

  Kommentar av

  Publicerad

 13. Värd varenda krona!
  Rating
  100%
  Jag beställde ostronextrakt till min 65+-årige man på rekommendation av en naturläkare. Min man märkte skillnad i sin energinivå inom någon vecka. Inom några veckor märkte jag en skillnad i vår aktivitet sängkammaren. En skillnad vi båda blev positivt överraskade av. Jag ser till att han aldrig har slut! Produkten är värd varenda krona!

  Kommentar av

  Publicerad

 14. Min energi har ökat enormt!
  Rating
  100%
  Utmärkt produkt med enorm potential för att öka testosteronet. Min energi och mitt självförtroende har ökat enormt tack vare fyra kapslar om dagen. Tack för att ni förbättrar min hälsa och ökar min vitalitet!

  Kommentar av

  Publicerad

 15. Funkar bättre än allt annat!
  Rating
  100%
  Denna produkt är FANTASTISK. Jag började få väldigt tunga och långa perioder med kortare cykler som pågick i cirka 5 månader, något som jag aldrig upplevt förut och det dränerade mig helt. Järn, B-vitaminer, etc gjorde ingenting. Jag jobbar som terapeut på en hälsokostbutik så jag provade allt. Efter bokstavligen 1 månad att ha tagit dessa, cirka 10/dag, var nästa cykel tillbaka till det normala vad gäller flöde, lätthet och längd och det har hållit sig så under de senaste 4 månaderna. Jag tar 5-10 om dagen. Jag känner mig nu som en kvinna i sena 30-årsåldern.

  Kommentar av

  Publicerad

 16. Tappar mindre hår och fått bättre hud!
  Rating
  100%
  I ett försök att minska mitt intag av syntetiska kosttillskott har jag bytt till matbaserade alternativ för att kompensera för näringsbrister. Inom några veckor efter att jag börjat ta ostronextrakt märkte jag en fast, slät glödande hud och mindre hår som föll av. Ostronextrakt är dessutom ett absolut måste för alla som följer ett detox-protokoll.

  Kommentar av

  Publicerad

 17. Inget har gjort mer skillnad!
  Rating
  100%
  Jag började ta ostronextrakt för cirka 2 månader sedan och det har drastiskt förändrat min liv! Jag har två jobb, och jag kan klara båda jobben och fortfarande ha energi. Min kropp verkar inte bli lika lätt trött och öm som den brukade! Mitt humör är mycket stabilare också. Jag känner att jag bara har så mycket mer energi! Folk har faktiskt frågat mig hur jag förblir så energisk. Jag berättar alltid för dem om ostronextrakt och hur stor skillnad det har gjort för mig! Jag upptäckte att det hjälper mig att vakna pigg på morgonen! Inget mer groggy och klagande hela dagen! Jag är inte ens sugen på eller behöver kaffe! Bara ren lycka!!! Ingenting har någonsin gjort så drastisk skillnad som ostronextrakt.

  Kommentar av

  Publicerad

 18. Fantastisk produkt!
  Rating
  100%
  Än en gång har vi upplevt kraften i ostronextrakt. Vi flyttade och ostronextraktet var nerpackat och det tog någon vecka innan vi packade upp det. Min man kände skillnaden inom några dagar efter att han börjat ta det igen. Vi tog blodprov nyligen och föreställ dig vår förvåning när min 67-årige mans testosteronnivåer kom tillbaka högre än normalt för hans ålder! Vi tror att det beror på hans dagliga användning av denna fantastiska produkt!

  Kommentar av

  Publicerad

Write Your Own Review
Du recenserar:Oyster Pure
Betyg