Lagerrensning – fynda livsmedel och hälsokost

Oyster Pure

Rating:
100% of 100

Oyster Pure är ett tillskott med skonsamt torkade ostron från Atlanten, inget annat. Ostron är rikt på vitamin B12, zink, selen, koppar och jod. Ostronen i Oyster Pure testas både internt och av oberoende testlaboratorium för tungmetaller och mikroorganismer.

 • 100 % ostron från Atlanten
 • Naturligt förekommande vitamin B12, zink, selen, koppar och jod
 • Paleo-tillskott
 • Tillverkas under GMP och HACCP
 • Helt fri från fyllnadsmedel, färgämnen och tillsatser
 • Testad fri från tungmetaller, svamp, jäst och bakterier
 • Innehåller inte gluten, soja, mjölkprodukter, magnesiumstearat eller GMO
719 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabba leveranser
  • Hemleverans
  • Finns i lager
  Storlek
  120 kapslar
  Rek. pris
  719 kr
  Varumärke
  Portioner
  30
  Art. nr
  GREAT10006
  EAN
  7350131872056

Oyster Pure

Oyster Pure är ett tillskott med skonsamt torkade ostron från Atlanten, inget annat. Oyster Pure kommer från irländska ostron av arten Crassostrea gigas. Ostronen är naturligt rika på vitamin B12, zink, selen, koppar och jod. Ostronen i Oyster Pure testas dessutom av både eget laboratorium och av oberoende laboratorium. Varje batch testas för tungmetaller, svamp, jäst och bakterier. Dessutom testas vitamin- och mineralnivåerna för att försäkra sig om att det som står på etiketten verkligen stämmer. Oyster Pure tillverkas under GMP och HACCP.

Ostronen torkas samma dag som de fiskas och torkningsprocessen är skonsam för att bevara de naturligt förekommande vitaminerna, mineralerna i ostronen. Inga syntetiska vitaminer eller mineraler tillsätts i Oyster Pure. På grund av den låga fukthalten har Oyster Pure lång mycket hållbarhet.

En burk Oyster Pure med 120 kapslar innehåller cirka totalt 6 kg ostron. Oyster Pure kan med fördel även ges som tillskott till djur som hundar och katter.

Innehåll per dagsdos (4 kaps)   % av DRI*
Ostronextraktpulver 1,2 g *
Vitamin B12 0,92 µg 37
Jod 12,2 µg 8
Zink 2,3 mg 23
Selen 3,5 µg 6
Koppar 190 µg 19

DRI = Dagligt referensintag, *DRI ej fastställt

Oyster Pure är ett naturligt kosttillskott som endast innehåller ostron. Det innebär att vitaminer och mineraler kan förekomma i varierande koncentrationer beroende på säsong. Värdena i innehållsförteckningen på hemsidan är därför medelvärdet för respektive vitamin och mineral. På burken står däremot de exakta vitamin- och mineralvärdena eftersom varje batch testas i laboratorium.

Ingredienser

Ostronextraktpulver (Crassostrea gigas), vegetabilisk kapsel (hydroxipropylmetylcellulosa).

Dosering

4 kapslar per dag cirka 30 min innan frukost. En del kan bli pigga av Oyster Pure varför vi rekommenderar att den tas på morgonen. Vid svårigheter att svälja kan kapseln tas isär och innehållet strös på mat eller i dryck som konsumeras direkt.

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt och mörkt i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott i direkt solljus, i fuktig miljö eller nära en värmekälla. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i EU.

Write Your Own Review
Du recenserar:Oyster Pure
Betyg
Recensioner
 1. Min son har fått sin energi tillbaka!
  Helhetsbetyg
  100%
  Min 18-årige son har varit trött och saknat energi. Jag gav honom Oyster Pure och han har blivit bättre! Han har större ork i sitt jobb som snickarlärling och han känner sig bättre rent allmänt!

  Kommentar av

  Publicerad