JUST NU – 20 % rabatt på produkter för hår, naglar och hud!

Detox

Detox

Detox, eller avgiftning som det heter på svenska är ett kontroversiellt ämne. Det finns mängder skrivet om detox, detoxkurer, detoxplåster och så vidare. Vi rekommenderar att se detox som en naturlig process där mage och tarm, hud, lungor, urinvägar och lever fungerar som de ska med hjälp av optimal näring från kost och kosttillskott. Det kräver livsstilsförändringar och det räcker alltså inte med att ta detoxtabletter och tro att nu har man gjort en bra detox för kroppen. Man behöver stötta med bra mat men även bra generella tillskott för detox och även göra en del livsstilsförändringar. Vi har ett bra detoxprogram som du kan få ta del av om du kontaktar vår kundtjänst via mail.

Kontakta då vår kundtjänst på [email protected] för att få ett kostnadsfritt protokoll med kostråd och egenvårdsråd för detox och avgiftning. 

 1. Wild Alaskan Sockeye Salmon
  Rating:
  100%
  Special Price 319 kr Regular Price 349 kr
 2. CoQ10 – 200 mg
  Rating:
  100%
  Special Price 499 kr Regular Price 529 kr
 3. GI Response
  Rating:
  100%
  659 kr
 4. MegaFood Zinc
  Zink , 60 tabletter
  Rating:
  100%
  369 kr
 5. MegaFood Zinc
  Zink , 120 tabletter
  Rating:
  100%
  599 kr
 6. B Complex från Innate Response bidrar till normal hjärtfunktion, energiomsättning och bildning av röda blodkroppar.
  Rating:
  100%
  469 kr
 7. B Complex från Innate Response bidrar till normal hjärtfunktion, energiomsättning och bildning av röda blodkroppar.
  Rating:
  100%
  739 kr
 8. D3 2000 IU Gummies (50 mcg)
  379 kr
 9. Köp Matsmältningsenzymer online
  Rating:
  100%
  Special Price 499 kr Regular Price 549 kr
 10. MSM – organiskt svavel
  Rating:
  100%
  Special Price 345 kr Regular Price 349 kr
 11. Köp Chlorella tabletter
  Special Price 329 kr Regular Price 399 kr
 12. Greatlife Flora Plus+
  Rating:
  99%
  Special Price 499 kr Regular Price 529 kr

Detoxkur 

En detox är bra att göra som en kur. Man kan inte göra en detoxkur, det vill säga tillföra avgiftande tillskott eller äta detoxmat, hela tiden. Kroppen avgiftar visserligen sig själv varje dag på ett naturligt sätt men detoxkurer är en annan sak och det kan finnas biverkningar med detox om man inte vet hur man ska göra. Det blir helt enkelt för stor belastning och för stora detoxbiverkningar om man gör fel. En del föredrar att göra en kraftfull detox hemma som en detox kur i 7 dagar eller en detoxkur som sträcker sig över 5 dagar. Vi föredrar en skonsammare men lite längre variant då de korta detoxkurerna kan ge för stora biverkningar. Det vet vi av erfarenhet. Man kan uppnå bättre resultat med en mer holistisk detox som sträcker sig längre än att bara detoxa en vecka. Om du kontaktar vår kundsupport via mail får du bra råd om detox, detox schema som inte bara detoxar din lever utan hela kroppen.

Diet & detox

När det gäller diet och detox kan vi helt säkert säga att det inte räcker med att sluta med socker, gluten, mjölkprodukter och alkohol. Det kommer att göra skillnad men man behöver en del andra viktiga tips för att detoxen ska fungera bra och detox symptom ska minimeras. En nackdel med detox kan vara viktnedgång. Det är normalt en fördel tycker vissa men alla vill inte göra detox och gå ner i vikt. Vi hjälper vi dig med flera detoxtips, detoxpaket, kostråd, tillskott och andra råd för bra detox.

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.