Facebook Pixel

Eskimo-3

Eskimo-3

ESKIO-3 Pure® är världsledande inom omega-3 fettsyror och just ESKIO-3 Pure® är den bästa fiskoljan vi har funnit. Oss veterligen finns det ingen annan tillverkare som tillverkar bättre omega-3 fettsyror och som har så många forskningsstudier bakom sig som ESKIO-3 Pure®.

Multipla oberoende studier visar att ESKIO-3 Pure® inte innehåller några påvisbara spår av dioxin, PCB eller tungmetaller (inklusive kvicksilver, bly och kadmium). Dessutom visar Eurofins test av peroxidationsnivåer att ESKIO-3 Pure® är vida bättre än alla andra fiskoljor som testats. Oljan i ESKIO-3 Pure® kommer från sardiner och ansjovis. De är djuphavsfiskar som föds i det rena Ishavet vid Antarktis och sedan följer den kalla Humboldtströmmen upp till Sydamerikas västkust. Där fångas den utanför Peru och Chiles kuster, och enbart där. Dessa fiskbestånd är mycket livskraftiga och har en snabb tillväxt. Marinbiologer beräknar att beståndet förnyas helt två gånger om året, och fiskarna bara har en naturlig livslängd på cirka två år.

ESKIO-3 Pure® bedriver inget fiske på rödlistade arter och köper inte in oljor som fiskats på något annat ställe i världen, till exempel de omstridda vattnen utanför Marockanska kusten (Västsahara). De Eskimo-3-oljor vi säljer är dessutom inte uppkoncentrerade. De innehåller endast den mängd omega-3 som finns naturligt i fisken. 

  1. Flytande Eskimo-3 Pure Omega 3, marknadens troligtvis renaste och finaste omega-3 tillskott.

    Eskimo-3 är marknadens troligtvis renaste och finaste omega-3 tillsko...

    Special Price 139 kr Regular Price 199 kr
  2. Köp Eskimo-3 Pure, tillskott av omega-3. Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion.

    Eskimo-3 Pure är marknadens troligtvis renaste och finaste omega-3 ti...

    Special Price 159 kr Regular Price 199 kr

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Kontakta vår kundtjänst på info@greatlife.se för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.