ESKIO-3

Den bästa fiskoljan på marknaden?

ESKIO-3 Pure® är världsledande inom omega-3 fettsyror och just ESKIO-3 Pure® är den bästa fiskoljan vi har funnit. Oss veterligen finns det ingen annan tillverkare som tillverkar bättre omega-3 fettsyror och som har så många forskningsstudier bakom sig som ESKIO-3 Pure®.

ESKIMO-3 byter namn till ESKIO-3

Varumärket ESKIMO-3 har varit registrerat i Sverige i 30 år och är ett väletablerat märke inom kosttillskott. Det är högkvalitativ omega-3 ansvarsfullt producerad med grunden i svensk forskning. Produkterna finns som kapslar och flytande olja, som fiskolja samt en växtbaserad olja i form av en algolja.

Namnet ESKIMO-3 var ursprungligen tänkt som en hyllning till den traditionella grönländska dieten med massor av fisk. Idag gör Midsona, som äger varumärket, bedömningen att namnet ESKIMO-3 inte är lämpligt och därför byter vi nu namn till ESKIO-3 på samtliga produkter under detta varumärke.

Läs mer om ESKIO-3.

 1. ESKIO-3 Omega-3 Pure
  Rating:
  100%
  Special Price 199 kr Regular Price 249 kr
 2. Flytande Eskimo-3 Pure Omega 3, marknadens troligtvis renaste och finaste omega-3 tillskott.
  Rating:
  100%
  Special Price 199 kr Regular Price 249 kr

Helt fria från kontaminering av tungmetaller

Multipla oberoende studier visar att ESKIO-3 Pure® inte innehåller några påvisbara spår av dioxin, PCB eller tungmetaller (inklusive kvicksilver, bly och kadmium). Dessutom visar Eurofins test av peroxidationsnivåer att ESKIO-3 Pure® är vida bättre än alla andra fiskoljor som testats. Oljan i ESKIO-3 Pure® kommer från sardiner och ansjovis. De är djuphavsfiskar som föds i det rena Ishavet vid Antarktis och sedan följer den kalla Humboldtströmmen upp till Sydamerikas västkust. Där fångas den utanför Peru och Chiles kuster, och enbart där. Dessa fiskbestånd är mycket livskraftiga och har en snabb tillväxt. Marinbiologer beräknar att beståndet förnyas helt två gånger om året, och fiskarna bara har en naturlig livslängd på cirka två år.

Certifiering för hållbart fiske

ESKIO-3 Pure® bedriver inget fiske på rödlistade arter och köper inte in oljor som fiskats på något annat ställe i världen, till exempel de omstridda vattnen utanför Marockanska kusten (Västsahara). De Eskimo-3-oljor vi säljer är dessutom inte uppkoncentrerade. De innehåller endast den mängd omega-3 som finns naturligt i fisken. 

Produkterna är Friend of the Sea-certifierade (internationell certifiering för hållbart fiske) och samtliga ESKIO-3-produkter är av högsta kvalitet genom en ansvarsfull och kvalitetssäkrad produktion i alla led.

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.