Eskio-3 Pure Omega 3 - flytande

Rating:
100% of 100
 • Toppbetyg gällande renhet och stabilitet
 • Kommer endast från djuphavsfiskarna sardiner och ansjovis
 • Certifierad enligt ISO-9000 (kvalitet) och ISO-14000 (miljö)
 • Naturlig och ej uppkoncentrerad
Special Price 199 kr
Regular Price 249 kr
Kostnad per dag:
0,95 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabb leverans
  • Finns i lager
  Storlek
  210 ml
  Rek. pris
  199 kr
  Varumärke
  Portioner
  70
  Art. nr
  842682
  EAN
  7391325900483

Eskio-3 Pure Omega 3 - flytande

Eskio-3 Pure (tidigare Eskimo-3) är ett mycket rent och bra omega-3 tillskott. Om du vill ha vår absolut finaste, renaste och mest stabila omega-3-olja rekommenderar vi däremot Wild Alaskan Sockeye Salmon – Omega-3. Den är bättre än alla andra omega-3 vi har funnit på marknaden. När fiskoljan har utvunnits går den igenom en reningsprocess som kallas molekylär destillation för att separera fiskoljan från föroreningar. De skyddande och naturliga antioxidanter, som normalt förloras vid framställning av omega-3, återställs för att få fram en stabil fiskolja som inte oxiderar. Vi måste få i oss omega-3 via mat eller tillskott eftersom det är en essentiell fettsyra som kroppen inte själv kan producera. Omega-3 har i vetenskapliga studier visat på en rad positiva hälsoeffekter hjärnan och kroppen i övrigt. 

Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion. Effekten uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA.

Certifierad av FRIEND OF THE SEA för att den uppfyller miljömässigt godkända fiske- och produktionsmetoder.

Omega-3

 • Sänkning av blodfetter och blodtryck och minskad risk för hjärt- och kärlsjukdomar
 • Bibehåller blodkärlens elasticitet (bra för blodcirkulationen)
 • Hjärnans kapacitet förbättras
 • Ökar mängden serotonin (en må bra-substans) i hjärnan och lindrar depressioner
 • Bekämpar inflammationer i hjärnans celler och blodkärl
 • Cellmembranen blir mer mjuka och elastiska
 • Förbättrar hudens kvalitet

Eskimo-3

 • Eskimo-3 är en av de mest utförligt undersökta och dokumenterade fiskoljorna
 • Eskimo-3 är den mest stabila fiskoljan på marknaden. Den innehåller en patenterad blandning av olika antioxidanter, Pufanox, som återställer de antioxidanter som förlorats under reningsprocessen
 • Ej koncentrerad fiskolja. (Fördelaktigt eftersom tillverkare av koncentrerade oljor kemiskt manipulerar fiskoljan för att öka koncentrationen av omega 3)
 • 100% naturlig omega-3 via rikligt innehåll av EPA och DHA. Kroppen omvandlar EPA och DHA till omega-3
 • Naturligt koncentrerad Omega-3 som är stabil med högt innehåll av Omega-3 fettsyror i naturlig form, det vill säga i samma form som den förekommer i naturen, fri från kemiska processer
 • Eskimo-3 Pure har dokumenterats i 7 doktorsavhandlingar, 28 kliniska studier och mer än 130 vetenskapliga arbeten. Ingen annan fiskolja på marknaden torde vara lika välstuderad och väldokumenterad.
Innehåll per dagsdos 1 ml 2 ml 3 ml
Fiskolja 1000 mg 2000 mg 3000 mg
Omega-3 fettsyror 350 mg 700 mg 1050 mg
varav EPA 160 mg 320 mg 480 mg
varav DHA 100 mg 200 mg 300 mg

Ingredienser

Fiskolja, PUFANOX® [antioxidationsmedel (sojalecitin, tokoferolrika extrakt, extrakt av rosmarin, askorbylpalmitat, DL-alfa-tokoferol), vitamin E (D-alfa-tokoferylacetat)], limearom.

Dosering

1-3 ml dagligen i samband med måltid. (Ett kryddmått rymmer 1 ml=1 g) Mängden ska anpassas till övrigt intag av fet fisk. Den gynnsamma effekten för att bidra till hjärtats normala funktion uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA.

Vad är PUFANOX®

Eskimo-3 har bland de bästa peroxidationsvärdena av alla fiskoljor på marknaden. Så förutom att vara en oerhört ren fiskolja har Eskimo-3 även oerhört låg benägenhet att härskna vilket gör den till en av de mest stabila fiskoljorna. Det är mycket viktigt då härsket fleromättat fett är mycket skadligt för kroppen. PUFANOX® är deras egenutvecklade antioxidationsmedel och den har mycket stor betydelse för Eskimo-3 stabilitet.

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Förvaras torrt och mörkt i rumstemperatur i sin kylskåp i sin kartong.

Om Eskimo-3 förvaras kallt, kan små utfällningar i kapseln förekomma. Dessa är kristalliseringar av korta fettsyror. Det är inte farligt eller skadligt på något vis och produkten har inte försämrats. Placera aldrig kosttillskott i direkt solljus, i fuktig miljö eller nära en värmekälla. Förslut burken ordentligt.

Kontraindikationer

Personer med ärftlig blödarsjuka bör ej använda Eskimo-3. Omega-3 fettsyror kan leda till en viss förlängning av blödningstiden. Personer som använder blodförtunnande medel (Apekumarol, Waran) eller acetylsalicylsyra (Bamycor, Trombyl, Magnecyl m fl) bör därför rådgöra med läkare innan behandling med Eskimo-3 påbörjas.

Ur vilken fisk utvinns fiskoljan i Eskimo-3 produkterna?

Ansjovis

Vad är PUFANOX®?

PUFANOX® är ett egenutvecklat antioxidationsmedel bl a bestående av en kombination av olika tokoferoler (E-vitaminer). PUFANOX® förhindrar härskning och har därmed mycket stor betydelse för Eskimo-3 oljans stabilitet.

Kan man äta Eskimo-3 Pure även om man är fiskallergiker?

Det beror på hur känslig man är. Det är proteinet i fisk som man är allergisk mot, inte fettet. Det kan dock finnas spår av protein kvar och om man är mycket känslig, bör man vara försiktig även med fiskolja.

Är aromen i den flytande oljan naturlig?

Ja, det är ett koncentrat av flera citrusfrukter där man lyft fram apelsinaromen.

Vad innebär det att fiskoljan i Eskimo-3-produkterna är certifierad av organisationen Friend of the Sea?

Att den uppfyller miljömässigt godkända fiske- och produktionsmetoder.

Recensioner
 1. Riktigt bra!
  Rating
  100%
  Riktigt bra fiskolja! Jag har fått bättre hy sedan jag börjat med Eskio-3. Ett plus är att den inte smakar fisk!

  Kommentar av

  Publicerad

Write Your Own Review
Du recenserar:Eskio-3 Pure Omega 3 - flytande
Betyg