Facebook Pixel

Eskimo-3 Pure Omega 3 - flytande

Eskimo-3 är marknadens troligtvis renaste och finaste omega-3 tillskott. 

 • Toppbetyg gällande renhet och stabilitet
 • Kommer endast från djuphavsfiskarna sardiner och ansjovis
 • Certifierad enligt ISO-9000 (kvalitet) och ISO-14000 (miljö)
 • Naturlig och ej uppkoncentrerad
Special Price 129 kr
Regular Price 159 kr
  • Fri frakt
  • Leveranstid: 3-4 arbetsdagar
  • Finns i lager
  Storlek
  210 ml
  Rek. pris.
  199 kr
  Varumärke
  Räcker i
  70 dagar
  SKU
  842682
  UPC
  7 391325 933405

Eskimo-3 Pure Omega 3 - flytande

Eskimo-3 är en naturlig och stabil fiskolja som innehåller omega-3 fettsyror. Eskimo-3 är troligtvis världen finaste och renaste omega-3 olja. När fiskoljan har utvunnits går den igenom en reningsprocess som kallas molekylär destillation för att separera fiskoljan från föroreningar. De skyddande och naturliga antioxidanter, som normalt förloras vid framställning av omega-3, återställs för att få fram en stabil fiskolja som inte oxiderar. Vi måste få i oss omega-3 via mat eller tillskott eftersom det är en essentiell fettsyra som kroppen inte själv kan producera. Omega-3 har i vetenskapliga studier visat på en rad positiva hälsoeffekter hjärnan och kroppen i övrigt. Dagskostnaden baseras på 3 ml per dag.

Eskimo-3 är ingen uppkoncentrerad fiskolja. Uppkoncentrerade eller högkoncentrerade fiskoljor anser vi att man bör akta sig för. Eskimo-3 innehåller inte mer än 38 % omega 3-fettsyror eftersom fisk aldrig innehåller mer än den mängden omega-3 i fettet. Eskimo-3 High 65% är däremot en högkoncentrerad fiskolja men vi har valt att inte ta in den då vi anser att Eskimo-3 är mer naturlig och bättre.

Omega-3 fettsyrorna EPA och DHA bidrar till hjärtats normala funktion. Effekten uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA.

Fiskoljan i Eskimo-3 Pure är certifierad av Friends of the Sea för att den uppfyller miljömässigt godkända fiske- och produktionsmetoder.

Omega-3

 • Sänkning av blodfetter och blodtryck och minskad risk för hjärt- och kärlsjukdomar
 • Bibehåller blodkärlens elasticitet (bra för blodcirkulationen)
 • Hjärnans kapacitet förbättras
 • Ökar mängden serotonin (en må bra-substans) i hjärnan och lindrar depressioner
 • Bekämpar inflammationer i hjärnans celler och blodkärl
 • Cellmembranen blir mer mjuka och elastiska
 • Förbättrar hudens kvalitet

Eskimo-3

 • Eskimo-3 är en av de mest utförligt undersökta och dokumenterade fiskoljorna
 • Eskimo-3 är den mest stabila fiskoljan på marknaden. Den innehåller en patenterad blandning av olika antioxidanter, Pufanox, som återställer de antioxidanter som förlorats under reningsprocessen
 • Ej koncentrerad fiskolja. (Fördelaktigt eftersom tillverkare av koncentrerade oljor kemiskt manipulerar fiskoljan för att öka koncentrationen av omega-3)
 • 100% naturlig omega-3 via rikligt innehåll av EPA och DHA. Kroppen omvandlar EPA och DHA till omega-3
 • Naturligt koncentrerad Omega-3 som är stabil med högt innehåll av Omega-3 fettsyror i naturlig form, det vill säga i samma form som den förekommer i naturen, fri från kemiska processer
 • Eskimo-3 Pure har dokumenterats i 7 doktorsavhandlingar, 28 kliniska studier och mer än 130 vetenskapliga arbeten. Ingen annan fiskolja på marknaden torde vara lika välstuderad och väldokumenterad.

Innehåll och ingredienser

Ingredienser: Fiskolja, apelsinarom, antioxidationsmedel: PUFANOX® [sojalecitin, E-vitaminkomplex (alfa-tokoferol och tokoferolrika extrakt), extrakt av rosmarin, askorbylpalmitat].

Innehåll per rekommenderat dagligt intag 1 ml / 3 ml:
Fiskolja 1 g / 3 g
Omega-3-fettsyror 350 mg / 1050 mg
-varav EPA 160 mg / 480 mg
-varav DHA 100 mg / 300 mg

Rekommenderat dagligt intag

1-3 ml dagligen i samband med måltid. (Ett kryddmått rymmer 1 ml=1 g) Mängden ska anpassas till övrigt intag av fet fisk.

Den gynnsamma effekten för att bidra till hjärtats normala funktion uppnås vid ett dagligt intag av 250 mg EPA och DHA, vilket motsvarar 1 g. Rekommenderat dagsintag bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som alternativ till en varierad kost. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Förvaring

Förvaras utom räckhåll för små barn. Öppnad flaska förvaras bäst i kylskåp.

Ur vilken fisk utvinns fiskoljan i Eskimo-3 produkterna?

Ansjovis

Vad är PUFANOX®?

PUFANOX® är ett egenutvecklat antioxidationsmedel bl a bestående av en kombination av olika tokoferoler (E-vitaminer). PUFANOX® förhindrar härskning och har därmed mycket stor betydelse för Eskimo-3 oljans stabilitet.

Kan man äta Eskimo-3 Pure även om man är fiskallergiker?

Det beror på hur känslig man är. Det är proteinet i fisk som man är allergisk mot, inte fettet. Det kan dock finnas spår av protein kvar och om man är mycket känslig, bör man vara försiktig även med fiskolja.

Är aromen i den flytande oljan naturlig?

Ja, det är ett koncentrat av flera citrusfrukter där man lyft fram apelsinaromen.

Vad innebär det att fiskoljan i Eskimo-3-produkterna är certifierad av organisationen Friend of the Sea?

Att den uppfyller miljömässigt godkända fiske- och produktionsmetoder.

Write Your Own Review
Du recenserar:Eskimo-3 Pure Omega 3 - flytande
Betyg
Relaterade produkter
 1. Daily Turmeric Booster

  Daily Turmeric Nutrient Booster Powder™ (Gurkmejapulver & Helig Basilika) är ett whole food pulver från superföretaget MegaFood. Daily Turmeric innehåller bland annat innehåller gurkmeja, helig basilika, piperin och C-vitamin.

  329 kr
 2. One Daily

  Multivitaminmineral baserad på whole food (hel, icke-processad mat) till skillnad från isolerade syntetiskt framställda vitaminer och mineraler.

  559 kr
 3. GTF Krom
  GTF Krom
  , 60 tabletter

  GTF Krom är en viktig mineral i whole food och raw food-form som bidrar till normalisering av blodsockernivåer.

  359 kr
 4. Vitamin D3 2000 IU

  D-vitamin i den optimala formen kolekalciferol tillsammans med ekologisk persilja, morot och rödbeta.

  479 kr
 5. Adrenal Response
  Adrenal Response
  , 60 tabletter eller 90 tabletter

  Adrenal Response är en kraftfull kombination av växtämnen vid upplevelse av stress och för stresshantering. Innehåller Sensoril – den finaste formen av Ashwaganda.

  As low as 399 kr
 6. Full Spectrum Enzymes – Matsmältningsenzymer

  Full Spectrum Enzymes – Matsmältningsenzymer från Dr. Mercola är vegetabiliska enzymer som underlättar och stöttar kroppen att spjälka och ta upp protein, fett och kolhydrater. Passar utmärkt för den som upplever besvär med att smälta maten.

  549 kr
 7. Stora hudpaketet

  Vårt bästa paket för hud, hår och naglar. Innehåller flera superprodukter av högsta kvalitet. Fritt från kemikalier och bekämpningsmedel.

  2 359 kr 2 483 kr

  Du sparar 124 kr