Lagerrensning – grymma priser på flera produkter!

Dr. Mercola

Dr. Mercola – näringsexpert

Dr. Mercola är en av USA:s främsta näringsexperter. Han har även tagit fram några fenomenala produkter och vi har valt ut de av Dr. Mercolas produkter som är bäst i sitt slag och som saknar konkurrens när det gäller kvalitet både gällande råvara och produktionsprocess. Dr. Mercolas produkter har kontrollerats av Dr. Mercola själv och hans team av produktspecialister. Dr. Mercola använder whole food och hans produkter är extremt rena. De innehåller exempelvis inte magnesiumstearat och de är helt fria från GMO. Dr. Mercola följer GMP, dvs samma rigorösa krav som läkemedelstillverkning har och alla produkter testas dessutom fria från bekämpningsmedel, potens och ålderspåverkan. De innehåller inte gluten, mjölkprodukter, soja eller majs och inte heller bekämpningsmedel. 

Kontakta vår kundtjänst på info@greatlife.se för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.

 1. Köp Astaxanthin
  Special Price 329 kr Regular Price 349 kr
 2. Superprodukter från Dr Mercola
  Special Price 969 kr Regular Price 1 047 kr
 3. Fermented Beet Powder Rödbetspulver – EKO
  Special Price 249 kr Regular Price 349 kr
 4. Köp Chlorella tabletter
  349 kr
 5. Ekologisk Fermented Elderberry Fläderbär från Dr Mercola
  Special Price 299 kr Regular Price 549 kr
 6. Köp Matsmältningsenzymer online
  Special Price 539 kr Regular Price 549 kr
 7. MSM – organiskt svavel
  Special Price 345 kr Regular Price 349 kr
 8. Purple Defense Dr Mercola
  Special Price 329 kr Regular Price 349 kr
 9. Purple Defense är en kraftfull och skyddande antioxidantblandning som bidrar till att skydda kroppens celler mot oxidativ stress.
  Special Price 967 kr Regular Price 1 047 kr
 10. Köp Silica Kisel Kollagen
  Special Price 329 kr Regular Price 399 kr
 11. Ekologisk spirulina från Dr. Mercola
  349 kr
 12. Vitamin E med tokoferoler och tokotrienoler (30 kapslar)
  Special Price 329 kr Regular Price 349 kr
 13. Vitamin E med tokoferoler och tokotrienoler (90 kapslar)
  Special Price 719 kr Regular Price 799 kr

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.