JUST NU – 20 % rabatt på produkter för hår, naglar och hud!

Om Greatlife.se

Läs vår filosofi och varför vi tror att detaljerna gör skillnad

Greatlife.se

Antingen det bästa eller inget alls

Vi är totala kvalitetsfanatiker när det gäller hälsoprodukter i allmänhet och kosttillskott i synnerhet. Vi vill sälja de absolut bästa hälsoprodukterna som finns att få tag i världen. Vi är helt enkelt totalt kompromisslösa när det gäller kvalitet och det finns för övrigt inte en enda produkt i vårt sortiment som vi inte skulle kunna tänka oss att använda själva. Vi tar långt ifrån in alla produkter från ett varumärke utan väljer endast de bästa produkterna från varje tillverkare.

Om det visar sig att en produkt, även en storsäljare, på något sätt inte uppfyller våra kvalitetskrav, tar vi genast bort den ur vårt sortiment. Hälsokost av låg kvalitet är billigt att tillverka och marginalerna är höga. Det har lett till att merparten av det hälsokostutbud du finner i många hälsokostbutiker, fysisk såväl som på internet, dessvärre består av produkter med ingredienser av sådan låg kvalitet att det finns risk att de gör mer skada än nytta.

Första steget mot ett hälsosammare liv genom kunskap

Vi vill hjälpa våra kunder att erhålla så mycket kunskap som möjligt om kropp och hälsa eftersom vi tror att det första steget mot ett hälsosammare liv är genom just kunskap. Därför är vi inte bara en shop utan även en hälsodatabas med forskning, frågor och svar samt artiklar inom området. Dessutom tycker vi om kunder med mycket kunskap och kunder som är pålästa eftersom pålästa kunder inte godtar hälsoprodukter av låg kvalitet och dessutom blir ifrågasättande. Då kommer vi och våra produkter till vår rätt.

Kosttillskott ersätter inte varierad kost och en hälsosam livsstil

Inga tillskott i världen kan ersätta goda kostvanor. Vi tror att det absolut viktigaste för hälsan är att äta rätt och att röra på sig och därför tycker vi att man bör börja sitt hälsosamma liv med dessa faktorer i åtanke och därefter komplettera med kosttillskott. Vi har flera artiklar om hälsa i vår artikeldatabas som utgör en god kunskapsgrund för ett hälsosamt liv. Vi säljer även livsmedel av högsta kvalitet och de flesta av våra tillskott är baserade på ekologisk whole food, det vill säga mat.

Detaljer som gör skillnad

För oss är detaljer viktiga och vi lämnar inte åt slumpen varifrån våra produkter kommer, deras innehåll, hur de förvaras m.m. Nedan är några av de punkter vi anser vara viktiga:

  • Ursprungsråvaran ska vara av absolut högsta kvalitet.
  • Om ett näringsämne kan ha flera olika ursprungsråvaror ska den bästa av dessa väljas.
  • Tillverkningsmetoderna ska vara skonsamma för att bibehålla maximal näringsstatus.
  • Vi säljer flera olika whole food-tillskott från supermärkena MegaFood och Innate Response.
  • Biodynamiskt eller ekologiskt odlade livsmedel och tillskott i så stor utsträckning som möjligt.
  • Vi undviker produkter med sötningsmedel, bindemedel, fyllnadsmedel, E-medel och konserveringsmedel m.m.
  • Vi är noggranna med förvaring av produkter (inga varma halogenlampor eller liknande i närhet av lagerhyllor).
  • Känsliga fettsyror förvaras alltid i kylskåp från det att det anländer till oss till dess att de skickas till kunden.
  • Vi bryr oss om miljön och använder endast förnyelsebar energi till vårt kontor och vårt lager.
  • Vi tror på fullständig öppenhet och tar endast in produkter där man vet exakt vad de innehåller och med 100% spårbarhet till ursprungsråvaran.

Ett genuint intresse för hälsa

Vi har ett genuint intresse för hälsa och bryr oss verkligen om hur människor mår. Vi vill att alla ska få uppleva hur det är att vara frisk på riktigt, hur det är att vakna pigg och utvilad på morgonen och ha kraften att fullt ut tillvarata dagen, att känna sig tillräckligt stark efter en arbetsdag för att orka med allt övrigt som livet har att erbjuda. Vi vill göra skillnad. Vi vill få den som aldrig har rört på sig att börja promenera, den som äter skräpmat att börja laga riktig mat och den som har näringsbrister att nå fullgod näringsstatus. Vi tror och hoppas att flertalet av de livsstilssjukdomar som sakta börjar bli till epidemier med tiden går att förhindra genom förändrad livsstil och dagliga medvetna val.

Kom ihåg att hälsa inte är något som plötsligt överrumplar dig; det är frukten av dagliga och medvetna val som med tiden leder till en frisk, vital och hälsosam kropp. Vi vill att alla ska få uppleva hur det är att ha ett great life och vi bryr oss om dig! Dessa kriterier vågar vi påstå att inte många andra butiker uppfyller.

Säkra och trygga kosttillskott

Greatlife.se är en hälsokostbutik som följer Livsmedelsverket föreskrifter om kosttillskott, LIVSFS 2003:9. Vi finns registrerade hos kontrolllorganet/kontrollmyndigheten i Sundbybergs kommun samt har godkännande från Livsmedelsverket att bedriva försäljning av ekologiska livsmedel och kosttillskott.

Företagsuppgifter

Greatlife Group AB
Rosengatan 8
17270 Sundbyberg

Organisationsnummer 556899-2605
Momsregistreringsnummer: SE556899260501

Bolaget har sitt säte i Stockholm och är registrerat för F-skatt och moms. 

SMAK Certifiering

Ekologiska produkter är certifierade av SMAK Certifiering AB, SE-EKO-03.