Omega-3

Omega-3 med lägst oxidationsnivå

Omega-3 fettsyra är en essentiell fettsyra. Essentiella fettsyror är fettsyror som kroppen inte själv kan tillverka utan som måste erhållas via kosten eller via tillskott. Det finns två essentiella fettsyror för människan: linolsyra som är en omega-6 fettsyra och alfa-linolensyra (ALA) som är en omega 3-fettsyra. Det finns tre former av omega-3 alfa-linolensyra (ALA), eikosapentaensyra(EPA) och dokosahexaensyra (DHA). ALA finns i nötter och frön medan EPA och DHA finns i animalier, främst fisk och skaldjur. Det är EPA och DHA som har effekt på kroppen och dess celler. Omvandlingsgraden från ALA till EPA och DHA är tyvärr oerhört låg så personer som inte äter fisk eller skaldjur behöver normalt komplettera med EPA och DHA. De långkedjade omega 3-fettsyrorna är oerhört viktiga för hälsan eftersom DHA bidrar till att bibehålla normal hjärnfunktion och normal synförmåga. Dessutom bidrar EPA och DHA till hjärtats normala funktion. Läs mer om omega-3. 

 1. Wild Alaskan Sockeye Salmon
  Special Price 319 kr Regular Price 349 kr
 2. ESKIO-3 Omega-3 Pure
  Special Price 159 kr Regular Price 199 kr
 3. Flytande Eskimo-3 Pure Omega 3, marknadens troligtvis renaste och finaste omega-3 tillskott.
  Special Price 169 kr Regular Price 199 kr
 4. Baby & Me 2 Prenatal DHA & Choline
  589 kr

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil. Gravida bör kontakta en kvalificerad hälsorådgivare eller läkare före användning av SF722, Olivbladsextrakt och MSM.

Kontakta vår kundtjänst på [email protected] för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.