JUST NU – 20 % rabatt på produkter för hår, naglar och hud!

Press & media

Här hittar du våra senaste pressmeddelanden, pressbilder, logotyper och kan ta del av vår bildbank. Under åren har vi figurerat en hel del i press och media. Här hittar du artiklar om oss.

Logotyper

Ladda ner logotyper

Om Greatlife.se

Greatlife Group AB startades utifrån ett missnöje med de kosttillskott som fanns på marknaden. Vi saknade produkter som vi själva skulle kunna tänka oss att använda, ge till våra barn eller rekommendera till våra nära och kära.

År 2010 introducerade vi Innate Response och MegaFood på den svenska marknaden, kosttillskott som vi var övertygade om var av bästa kvalitet.

Idag fortsätter vi att komplettera vårt sortiment med produkter och tjänster som håller hög kvalitet så att vi kan erbjuda våra kunder en helhetslösning inom hälsa. Vi erbjuder, utöver marknadens bästa kosttillskott, kunskap i form av artiklar, forskning och fakta och möjlighet att och få råd och tips kring hälsa.

Mission

På Greatlife kompromissar vi aldrig med kvalitet, endast det bästa är gott nog när det gäller hälsan och vi tror att kosttillskott som är så nära mat som möjligt, whole food, är bättre än syntetiskt isolerade vitaminer och mineraler.

Vision

Vår vision är ett friskt och välmående samhälle som genom kunskap, kost, träning och högkvalitativa produkter ges möjlighet att uppnå optimal hälsa.

Verksamhetsidé

Att erbjuda marknadens bästa kosttillskott och hälsoprodukter samt tillhandahålla information och kunskap om bra kost, träning och hälsa.

Pressförfrågningar

Hittar du inte det material du behöver? Kontakta Greatlife Group AB för förfrågningar. Maila oss.