Facebook Pixel

Greatlife.se

Greatlife.se

Greatlife.se – egna produkter

Här hittar du Greatlifes egna produkter. Iosoljod är en form av vattenlöslig jod som till skillnad från Lugols inte har samma risk för jodförgiftning. Det tog oss många år att finna den jod och vi är mycket stolt över den kvalitet som iosoljod håller. Iosoljod testas dessutom med Geigermätare för radioaktivitet. Man testar även tungmetaller som arsenik, kvicksilver och bly samt vanliga toxiner som finns i vatten. UVEX -Blue Blockers blockerar blått ljus och de har till skillnad från många andra glasögon även skydd för blått ljus som kommer in från sidan. Skalmarna går att ställa och UVEX är dessutom mycket tåliga. Dosetten har vi tagit fram för att få en BPA-fri dosett med sju fack för att man ska kunna förvara kosttillskott för veckans alla dagar.

Kontakta vår kundtjänst på info@greatlife.se för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.

 1. Balans – Naturlig väg till friskare sköldkörtel

  I boken Balans: Naturlig väg till friskare sköldkörtel, skr...

  Special Price 159 kr Regular Price 169 kr
 2. Jod Iosoljod

  Iosoljod är en vattenlöslig form av jod från USA. Jod &aum...

  Special Price 249 kr Regular Price 329 kr
 3. UVEX – Blue blockers

  UVEX skyddsglasögon som blockerar allt blått ljus. Perfekt f&ou...

  Special Price 259 kr Regular Price 299 kr
 4. Dosett Mini

  Praktisk dosett med 7 separata fack för förvaring av kapslar och...

  Special Price 19 kr Regular Price 29 kr

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.