Facebook Pixel
20% rabatt på multivitamin kvinna & man. Använd kod MULTI20

Greatlife.se

Greatlife.se

Här hittar du våra egna produkter och även andra unika produkter som vi rekommenderar. Iosoljod är en form av vattenlöslig jod som till skillnad från Lugols inte har samma risk för jodförgiftning. Det tog oss många år att finna iosoljod och vi är mycket stolt över den kvalitet som iosoljod håller. Iosoljod testas dessutom med Geigermätare för radioaktivitet. Man testar även tungmetaller som arsenik, kvicksilver och bly samt vanliga toxiner som finns i vatten.

UVEX - Blue Blockers blockerar blått ljus och de har till skillnad från många andra glasögon även skydd för blått ljus som kommer in från sidan. Skalmarna går att ställa och UVEX är dessutom mycket tåliga.

Tru Niagen är en kosttillskott som är unikt i sitt slag då det ökar molekylen NAD+ i cellerna. NAD+ finns naturligt i och används av alla celler och mitokondrier i kroppen. Tru Niagen bidrar bland annat till att minska trötthet och utmattning.

Dosetten har vi tagit fram för att få en BPA-fri dosett med sju fack för att man ska kunna förvara kosttillskott för veckans alla dagar.

Kontakta vår kundtjänst på info@greatlife.se för att få kostnadsfria kostråd men även andra kostnadsfria egenvårdsråd och hälsoprotokoll som du kan följa vid olika hälsobesvär.

 1. Tru Niagen NAD+

  Tru Niagen är ett unikt kosttillskott som bidrar till att producera den sp...

  Special Price 479 kr Regular Price 699 kr
 2. Köp D-Mannose från Greatlife.se, kvalitetsprodukter med fri frakt

  D-Mannose med tranbär, hibiskus & maskros är en produkt speciellt fram...

  Special Price 299 kr Regular Price 399 kr
 3. UVEX skyddsglasögon blockerar bort allt blått ljus.

  UVEX – Blue Blockers blockerar blått ljus ...

  299 kr
 4. Köp vattenlöslig form av jod. Viktigt för nervsystemets normala funktion.

  Iosoljod är en vattenlöslig form av jod från USA. Jod &aum...

  329 kr
 5. Praktisk dosett med 7 separata fack för förvaring av kapslar och tabletter.

  Praktisk dosett med 7 separata fack för förvaring av kapslar och...

  Special Price 19 kr Regular Price 29 kr
 6. I boken Balans – Naturlig väg till friskare sköldkörtel får du hjälp med egenvård för att bli bättre om du lider av sköldkörtelbesvär.

  I boken Balans: Naturlig väg till friskare sköldkörtel, skr...

  Special Price 159 kr Regular Price 169 kr
 7. Pocketbok om att nå mål och förverkliga drömmar genom optimal fysisk och psykisk hälsa av författaren Patrick Wahlberg.

  Pocketbok om att nå mål och förverkliga drömmar geno...

  149 kr

Egenvårdsprotokoll och hälsoråd

Våra egenvårdsprotokoll ska inte användas för att ställa diagnos, behandla eller bota sjukdomar. Våra egenvårdsprotokoll är råd och tips för egenvård som inte ersätter konventionell sjukvård. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Det är viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.