JUST NU – 20 % rabatt på produkter för hår, naglar och hud!

Flora Basic Probiotika

Marknadens kanske bästa basprobiotika med 5 miljarder bakterier från 5 kliniskt undersökta och i tarmen naturligt förekommande stammar per kapsel. Passar både kvinnor, män och barn. 

 • 5 kliniskt undersökta och naturligt förekommande stammar
 • 5 miljarder bakterier per kapsel som tål rumstemperatur
 • Med DR-kapsel utan plast för maximal överlevnad av probiotikan till tjocktarmen
 • Bioburk fri från hormonstörande BPA, BPF, BPS, mjukgörare och ftalater
 • Fri från mjölk, gluten, GMO och magnesiumstearat
 • Tillverkad under ISO9001 och HACCP (ISO22000)
 • Passar veganer och vegetarianer
Special Price 249 kr
Regular Price 349 kr
Kostnad per dag:
8,3 kr
  • Fri frakt över 298 kr
  • Snabb leverans
  • Slut i lager
   • Köp Fler - Spara Mer
   • Köp 2 för 239 kr styck och spara 4%
   • Köp 3 för 229 kr styck och spara 8%
   • Köp 4 för 219 kr styck och spara 12%
  Storlek
  30 kapslar
  Rek. pris
  349 kr
  Varumärke
  Portioner
  30
  Art. nr
  GREAT10010
  EAN
  7350131871097

Flora Basic Probiotika

Flora Basic Probiotika är den bästa basprobiotika vi har stött på. Varje kapsel innehåller 5 miljarder bakterier från 5 kliniskt undersökta och naturligt förekommande stammar. Den är utmärkt för personer med lätta tarmbesvär med lättare mag- och tarmbesvär samt vid det som kallas orolig eller bubblig/gasig mage och tarm. För personer som lider av svårare tarmbesvär, IBS, Ulcerös Kolit, Crohns och läckande tarm rekommenderar vi istället Flora Plus+ Probiotika

Flora Basic Probiotika passar utmärkt för barn från 5 år, men även äldre och yngre kvinnor och män. Flora Basic Probiotika är fri från gluten, mjölkprodukter, GMO, magnesiumstearat samt de hormonstörande ämnena BPA, BPF, BPS, ftalater och andra mjukgörare. 

Antal bakterier per kapsel
Flora Plus+ innehåller 5 miljarder hälsosamma och i tarmen naturligt förekommande bakterier per kapsel.

Antal stammar
Flora Plus+ har 5 stammar. 

Förvaring – rumstemperatur eller kylskåp
All probiotika mår bäst av att förvaras kallt i kylskåp men Flora Plus+ tål rumstemperatur och kan därför även tas med på resor.

Burk
Flora Basic Probiotika använder en burk i bioplast som är helt frå från de hormonstörande ämnena BPA, BPF, BPS, ftalater och andra mjukgörare. Burken tillverkas av polyeten från sockerrör, en förnybar råvara. 

Tillverkning
Flora Basic Probiotika tillverkas inte bara under det rigorösa kvalitetssäkringssystemet ISO9001 utan även den internationella ledningssystemstandarden för livsmedelssäkerhet, ISO 22000 och HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points). Flora Basic Probiotika är naturligt fri från gluten, mjölkprodukter, genmodifierade ämnen och den passar både veganer och vegetarianer. 

Överlevnad
Tyvärr är det en seglivad myt att inga bakterier överlever magsyran. Betänk att surkål, andra fermenterade grönsaker, rotfrukter och bakterier i jorden gav oss kontinuerligt intag av bakterier till tarmflora trots att dessa inte låg inkapslade i kapslar. Flora Basic Probiotika innehåller dock prebiotikan Fruktooligosackarider (FOS) för att öka överlevnaden av bakterierna till tjocktarmen och för att den ska hålla längre. Flora Basic Probiotika använder även så kallade DR-kapslar (Delayed Release) för att skydda probiotikan mot magsyran. DR-kapslar är de finaste kapslar som vi stött på för att klara magsyran och de är givetvis helt fria från plastpolymerer. DR-kapslarna hjälper till att skydda ingredienser i kosttillskott som är känsliga för magsyra. Kapseln löses upp efter en längre tidsperiod och skyddar ingredienserna i kapseln från nedbrytning i magsäcken så att de når tjocktarmen. 

Innehåll per dagsdos  
Mjölksyrabakterier från 5 olika stammar 5 miljarder
Bifidobacterium longum
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus brevis
Lactobacillus plantarum
Bifidobacterium lactis

Ingredienser

Bifidobacterium longum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus plantarum, Bifidobacterium lactis fruktoligosackarider, MCT-pulver (Medium Chain Triglycerides), vegetabilisk kapsel (cellulosa).

Dosering

1 kapsel om dagen till mat. Dosen kan tillfälligt ökas till 2 kapslar per dag vid behov. Vid svårigheter att svälja kan kapseln tas isär och innehållet strös på kall mat eller i kall dryck som konsumeras direkt.

Observera

Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Förvaras utom räckhåll för barn. Kosttillskott bör ej användas som ersättning till varierad kost. Kan förvaras i rumstemperatur. Placera aldrig kosttillskott nära en värmekälla, i direkt solljus eller i fuktig miljö. Förslut burken ordentligt. Tillverkad i Sverige. 

Write Your Own Review
Du recenserar:Flora Basic Probiotika
Betyg